Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richi team Extreme Eleven
5-2-1-2 Tactiek :P
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Jeremić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almendra neemt de hoekschop. Idoraş springt en kopt de bal. Meşeci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Extreme Eleven 0:1

6e minuut.
Gol rent richting de bal. Mutz rent richting de bal. Mutz geeft een lange en hoge pass. Idoraş krijgt zijn hoofd ertegen. Meşeci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Extreme Eleven 0:2

23e minuut.
Almendra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mutz met een sublieme pass. Almendra geeft de bal voor. Idoraş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Extreme Eleven 0:3

24e minuut.
Sosin probeert de bal aan de voet te houden. Gol rent richting de bal. Mutz probeert naar een medespeler te passen. Idoraş rent richting de bal. Idoraş schiet op doel. Meşeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Sonnenschein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neiße bereikt de bal nog maar net als eerste. Candito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neiße moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Neiße kan niet meer verder spelen. van der Heiden komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mutz kopt de bal weg. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş passt de bal met de wreef. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol haalt uit met een fantastische trap. Meşeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gabrie verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrie geeft een hoge lob. Inworp. Candito met een snelle inworp. Mutz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 50%, Extreme Eleven 50%.
Richi team - Extreme Eleven 0:3

48e minuut.
van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden speelt de bal door. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. Paal! Rauterberg is nu in balbezit. Rauterberg draait met de bal, schiet en ... Tartu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pirotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mutz rent richting de bal. Mutz passt de bal met de wreef. Idoraş rent richting de bal. Idoraş haalt uit met een fantastische trap. Meşeci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Extreme Eleven 0:4

55e minuut.
Pardo Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo Calvo geeft een lange en hoge pass. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Extreme Eleven 0:5

59e minuut.
Jeremić met een snelle inworp. Sonnenschein speelt de bal door. Rauterberg met een sublieme pass. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Almendra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş geeft de bal voor. Klungelig pakt Gol de bal. Gol haalt uit met een fantastische trap. Meşeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Əzizbəyli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hüseynoğlu kopt de bal weg. Pardo Calvo probeert de bal met de borst te controleren. Talkowski rent richting de bal. Talkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Talkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tomescu komt het veld opgelopen. Sommerlund komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Cisneros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 56%, Extreme Eleven 44%.
Richi team - Extreme Eleven 0:5