Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarbeczki Myte Pomioty
4s4d4 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.3
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


9e minuut.
Lindner probeert de bal met de borst te controleren. Luba is nu in balbezit. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner haalt uit met een fantastische trap. Komber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 1:0

12e minuut.
Chaberek geeft de bal voor. Klungelig pakt Sandanger de bal. Muraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraś haalt uit met een fantastische trap. Runiahue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skarbeczki - Myte Pomioty 1:1

14e minuut.
Sekel speelt de bal door. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner heeft problemen om de bal te vangen. Lindner draait met de bal, schiet en ... Komber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 2:1

21e minuut.
Sekel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Łysko de bal. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Twarogowski rent richting de bal. Twarogowski passt de bal zonder na te denken. Sekel is nu in balbezit. Lindner rent richting de bal. Lindner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rogański is nu in balbezit. Rogański geeft de bal voor. Daar is Salej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salej geeft de bal voor. Lindner kopt de bal weg. Komber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Łysko rent richting de bal. Skuczyński onderschept slim de pass. Skuczyński passt de bal met de wreef. Lindner heeft problemen om de bal te vangen. Lindner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Sekel is nu in balbezit. Sekel met een sublieme pass. Lindner rent richting de bal. Lindner schiet op doel. Komber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 3:1

45e minuut.
Sekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas begaat een overtreding. Sekel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sekel met een snel genomen vrije trap. Daar is Łysko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner draait met de bal, schiet en ... Komber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 40%, Myte Pomioty 60%.
Skarbeczki - Myte Pomioty 4:1

50e minuut.
Twarogowski geeft de bal voor. Kranjc kopt de bal weg. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Lindner rent richting de bal. Lindner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński geeft de bal voor. Sadecki rent richting de bal. Kranjc verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Komber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 5:1

69e minuut.
Bieniuk kopt de bal weg. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysko maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łysko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Grądzki onderschept slim de pass. Grądzki geeft een lange en hoge pass. Pálfy met een sublieme pass. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sęktas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sekel met een snelle inworp. Klungelig pakt Lindner de bal. Lindner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 6:1

87e minuut.
Inworp. Chaberek met een snelle inworp. Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc rent richting de bal. Kranjc draait met de bal, schiet en ... Komber bokst de bal weg.

88e minuut.
Grądzki geeft de bal voor. Twarogowski geeft een hoge lob. Kranjc rent richting de bal. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. Komber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarbeczki - Myte Pomioty 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarbeczki 34%, Myte Pomioty 66%.
Skarbeczki - Myte Pomioty 7:1