Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSTychy1971 GangBangers FC
GKS TYCHY Tactiek raków
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.1 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Gómez Calvo passt de bal met de wreef. Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Fratini begaat een overtreding. Mezaroş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koszałkowski met een snel genomen vrije trap. Balanov kopt de bal weg. Tabakçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Fratini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez Calvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brągiel rent richting de bal. Brągiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dzięciołowski passt de bal in één keer door. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş passt de bal in één keer door. Balanov rent richting de bal. Balanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szałęga zal de hoekschop nemen. Frangkeskou kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szałęga neemt de hoekschop. Daar is Przeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş onderschept slim de pass. Mezaroş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSTychy1971 - GangBangers FC 0:1

33e minuut.
Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga met een sublieme pass. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş schiet op doel. Bagiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 56%, GangBangers FC 44%.
GKSTychy1971 - GangBangers FC 0:1

51e minuut.
Burton speelt de bal door. Szałęga kopt de bal weg. Balanov rent richting de bal. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap. Bagiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Żmuda geeft een hoge lob. Frangkeskou kopt de bal weg. Klungelig pakt Dzięciołowski de bal. Bigos rent richting de bal. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dzięciołowski passt de bal zonder na te denken. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda geeft een hoge lob. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Szałęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Przeczek geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez Calvo zal de hoekschop nemen. Mezaroş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSTychy1971 58%, GangBangers FC 42%.
GKSTychy1971 - GangBangers FC 0:1