Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-13 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: nicolae dobrin
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 83059
FC_Arges real tim
10 DOBRIN Tactiek anti joc
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 14
71.6 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Brezeanu rent richting de bal. Becarelli onderschept slim de pass. Becarelli speelt de bal door. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud schiet op doel. Krištof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Daar is Risom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom begaat een overtreding. Risom krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Galuppini speelt de bal door. Guiraud rent richting de bal. Gajda maakt een afschuwelijke overtreding. Gajda krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Becarelli rent richting de bal. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts geeft de bal voor. Răducan springt en kopt de bal. Schnitzler bokst de bal weg.

30e minuut.
Galuppini geeft een lange en hoge pass. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud haalt uit met een fantastische trap. Krištof werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Dzigoński kopt de bal weg. Galuppini rent richting de bal. Brezeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brezeanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Arges 40%, real tim 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Arges - real tim 0:0

46e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alui-Gheorghe stond buitenspel. Əlicanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud haalt uit met een fantastische trap. Krištof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - real tim 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Gajda de bal. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda begaat een overtreding. Gajda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Paszkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sevgi met een snel genomen vrije trap. Paszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - real tim 2:0

70e minuut.
Bellone heeft problemen om de bal te vangen. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Paszkowski is nu in balbezit. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud haalt uit met een fantastische trap. Krištof bokst de bal weg.

72e minuut.
Guiraud rent richting de bal. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellone begaat een overtreding. Paszkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sevgi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paszkowski rent richting de bal. Bellone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sevgi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Vargalui de bal. Krištof bokst de bal weg. Guiraud rent richting de bal. Guiraud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - real tim 3:0

76e minuut.
Dzigoński passt de bal zonder na te denken. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski geeft een hoge lob. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud draait met de bal, schiet en ... Krištof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Guiraud rent richting de bal. Paszkowski rent richting de bal. Bellone onderschept slim de pass. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Khachunts kopt de bal weg. Ovedenie is nu in balbezit. Noordhoff begaat een overtreding. Ovedenie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khachunts wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Becarelli kopt de bal weg. Sevgi geeft de bal voor. Paszkowski kopt de bal weg. Guiraud rent richting de bal. Guiraud schiet op doel. Krištof probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Noordhoff met een sublieme pass. Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi met een sublieme pass. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Galuppini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui begaat een overtreding. Galuppini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galuppini kan niet meer verder spelen. Pilecki komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachunts rent richting de bal. Risom geeft een lange en hoge pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Schnitzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Becarelli onderschept slim de pass. Pilecki met een sublieme pass. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - real tim 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Arges 34%, real tim 66%.
FC_Arges - real tim 4:0