Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lion`sTeam WALLACHIA
M Citys Tactiek univ
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Grădescu kopt de bal weg. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quattrocchi. Quattrocchi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Furlan speelt de bal door. Daar is Neguţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neguţescu passt de bal in één keer door. Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fulga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lajes komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Furlan speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu met een sublieme pass. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg.

19e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat met een sublieme pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft een hoge lob. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Scarlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:0

23e minuut.
Lajes geeft een hoge lob. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudel rent richting de bal. Ceviz verovert de bal door een tackle van achteren. Ceviz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceviz rent richting de bal. Ceviz haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg.

32e minuut.
Neguţescu met een sublieme pass. Ceviz rent richting de bal. Pudel verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Furlan speelt de bal door. Lajes probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 30%, WALLACHIA 70%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Fedor komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Palojoki neemt vlug de vrije trap. Lajes kopt de bal weg. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan met een sublieme pass. Neguţescu geeft een hoge lob. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Raţă geeft een hoge lob. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia begaat een overtreding. Lombardia krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Ceviz rent richting de bal. Ceviz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Klungelig pakt Furlan de bal. Furlan met een sublieme pass. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft de bal voor. Lombardia krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceviz is nu in balbezit. Ceviz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 2:0

81e minuut.
Łysiak passt de bal met de wreef. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grădescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fedor springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 2:1

84e minuut.
Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Furlan kopt de bal weg. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Ceviz krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lion`sTeam - WALLACHIA 3:1

87e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia haalt uit met een fantastische trap. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ceviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lion`sTeam 29%, WALLACHIA 71%.
Lion`sTeam - WALLACHIA 3:1