Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Háromszėk WALLACHIA
zs 4-3-2-1 Tactiek univ
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
57.6 gemiddelde waardering 59.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Olszowy geeft een hoge lob. Aggourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggourakis passt de bal met de wreef. Filčik geeft de bal voor. Rahimić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Aggourakis met de inworp. Filčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Filčik geeft de bal voor. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Łysiak de bal onder controle te krijgen. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahimić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bernizzoni neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - WALLACHIA 1:0

26e minuut.
Nachteule verovert de bal door een tackle van achteren. Nachteule geeft de bal voor. Charytanowicz rent richting de bal. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Łysiak met een snelle inworp. Filčik probeert naar een medespeler te passen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Herman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Háromszėk - WALLACHIA 1:1

43e minuut.
Klungelig pakt Olszowy de bal. Tica rent richting de bal. Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ... Herman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 46%, WALLACHIA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Háromszėk - WALLACHIA 1:1

57e minuut.
Tica draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olszowy de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak neemt de hoekschop. Porras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - WALLACHIA 1:2

58e minuut.
Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veen speelt de bal door. Nachteule bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernizzoni onderschept slim de pass. Bernizzoni schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Daar is Kujawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras onderschept slim de pass. Porras haalt uit met een fantastische trap. Herman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal in één keer door. Kujawski onderschept slim de pass. Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - WALLACHIA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 53%, WALLACHIA 47%.
F.C.Háromszėk - WALLACHIA 1:3