Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA F.C.Háromszėk
univ Tactiek zs4-4-2cl. at
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 56.9
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Charytanowicz geeft een lange en hoge pass. Rahimić kopt de bal weg. Muzambinho heeft problemen om de bal te vangen. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C.Háromszėk 1:0

12e minuut.
Pudel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filčik geeft een hoge lob. Rahimić krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kmita is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... Herman bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grădescu neemt de hoekschop. Tica springt en kopt de bal. Herman bokst de bal weg.

23e minuut.
Van Den Durpel probeert naar een medespeler te passen. Aggourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggourakis geeft een lange en hoge pass. Bernizzoni rent richting de bal. Bernizzoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Palojoki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pudel onderschept slim de pass. Rahimić verovert de bal door een tackle van achteren. Nachteule legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahimić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rahimić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

39e minuut.
Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Veen geeft een lange en hoge pass. Łysiak heeft problemen om de bal te vangen. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Van Den Durpel is nu in balbezit. Van Den Durpel geeft een hoge lob. Pudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernizzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bernizzoni draait met de bal, schiet en ... Palojoki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 63%, F.C.Háromszėk 37%.
WALLACHIA - F.C.Háromszėk 1:0

46e minuut.
Bernizzoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filčik de bal. Veen speelt de bal door. Aggourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggourakis schiet op doel. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Tica onderschept slim de pass. Tica passt de bal met de wreef. Łysiak rent richting de bal. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... Herman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Łysiak kopt de bal weg. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... Herman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Filčik bereikt de bal nog maar net als eerste. Filčik passt de bal in één keer door. Aggourakis met een sublieme pass. Rahimić is nu in balbezit. Rahimić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kujawski de bal. Grădescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Tica de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Charytanowicz geeft een hoge lob. Rahimić kopt de bal weg. Bernizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernizzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - F.C.Háromszėk 1:1

68e minuut.
Olszowy geeft de bal voor. Inworp. Łysiak met de inworp. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Muzambinho passt de bal in één keer door. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Tatomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - F.C.Háromszėk 2:1

70e minuut.
Mason komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Charytanowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met een snelle inworp. Tica is nu in balbezit. Tica draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Van Den Durpel met een sublieme pass. Aggourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggourakis probeert naar een medespeler te passen. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić geeft de bal voor. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bernizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernizzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - F.C.Háromszėk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 52%, F.C.Háromszėk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - F.C.Háromszėk 2:2