Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-12 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: LIBERTY STADION
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 43940
FC.LIBERTY WALLACHIA
atac ilie Tactiek univ
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.8 gemiddelde waardering 59
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grigor de bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Porras geeft de bal voor. Tica probeert de bal aan de voet te houden. Lalanne rent richting de bal. Tica onderschept slim de pass. Tica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bernuzzi geeft de bal voor. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Porras de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Łysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łysiak passt de bal met de wreef. Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cristache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Porras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.LIBERTY - WALLACHIA 0:1

32e minuut.
Tica is nu in balbezit. Bernuzzi begaat een overtreding. Tica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grădescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal. Dubina bokst de bal weg. Bernuzzi kopt de bal weg. Grădescu geeft een hoge lob. Tica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Tica speelt de bal door. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.LIBERTY 73%, WALLACHIA 27%.
FC.LIBERTY - WALLACHIA 0:1

55e minuut.
Cristache passt de bal met de wreef. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal in één keer door. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak met de inworp. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Dubina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferrillo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.LIBERTY - WALLACHIA 0:2

69e minuut.
Nachteule is nu in balbezit. Nachteule geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bernuzzi de bal. Tica onderschept slim de pass. Tica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Porras rent richting de bal. Porras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Dubina speelt de bal door. Dănceanu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hanganu de bal onder controle te krijgen. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.LIBERTY - WALLACHIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.LIBERTY 74%, WALLACHIA 26%.
FC.LIBERTY - WALLACHIA 1:2