Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC.LIBERTY
univ Tactiek atac ilie
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 48.3
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Miranda Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos is nu in balbezit. Miranda Hernández onderschept slim de pass. Kmita onderschept slim de pass. Kmita schiet op doel. Dubina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc geeft een hoge lob. Muzambinho kopt de bal weg. Łysiak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cristache speelt de bal door. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muzambinho. Dănceanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristache komt bij de bal en schiet. Palojoki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Kmita is nu in balbezit. Hozoc rent richting de bal. Kmita onderschept slim de pass. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grigor is nu in balbezit. Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Łysiak passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cristache rent richting de bal. Cristache passt de bal in één keer door. Vasko is nu in balbezit. Vasko geeft een lange en hoge pass. Miklos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Miklos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbachowski. Miklos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grădescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miklos maakt een snoekduik en kopt de bal. Dubina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Kmita heeft problemen om de bal te vangen. Kmita speelt de bal door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak passt de bal zonder na te denken. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Dubina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 34%, FC.LIBERTY 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC.LIBERTY 0:0

60e minuut.
Inworp. Tica komt het veld opgelopen. Grigor met de inworp. Hristea is nu in balbezit. Pajukoski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hristea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dănceanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Palojoki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC.LIBERTY 0:1

62e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak met een sublieme pass. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Dubina bokst de bal weg.

64e minuut.
Muzambinho met een sublieme pass. Łysiak rent richting de bal. Łysiak passt de bal met de wreef. Kmita rent richting de bal. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Dubina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Łysiak de bal. Kmita rent richting de bal. Hozoc maakt een afschuwelijke overtreding. Hozoc krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Ferrillo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădescu zal de hoekschop nemen. Kmita springt en kopt de bal. Dubina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vasko verovert de bal door een tackle van achteren. Vasko met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Dubina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Miranda Hernández heeft problemen om de bal te vangen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft de bal voor. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hozoc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łysiak met een snelle inworp. Tica rent richting de bal. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasko onderschept slim de pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 29%, FC.LIBERTY 71%.
WALLACHIA - FC.LIBERTY 0:1