Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Arrubium Măcin
univ Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 61
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Dantas kan de bal niet met de borst controleren. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dantas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Muzambinho geeft een hoge lob. Tica springt en kopt de bal. Lippai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 1:0

10e minuut.
Grădescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tica is nu in balbezit. Tica passt de bal met de wreef. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. Lippai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Tica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butea. Tica raakt geblesseerd tijdens het duel. Grădescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tica springt en kopt de bal. Lippai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 2:0

27e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras speelt de bal door. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel. Lippai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 3:0

30e minuut.
Inworp. Creţescu met een snelle inworp. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Firică geeft de bal voor. Pajukoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 3:1

44e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Săndiţă de bal onder controle te krijgen. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Duy Khang de bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Lippai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 57%, Arrubium Măcin 43%.
WALLACHIA - Arrubium Măcin 3:1

55e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek met een sublieme pass. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Firică is nu in balbezit. Firică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bajer is nu in balbezit. Bajer geeft de bal voor. Inworp. Firică met de inworp. Navarro geeft een lange en hoge pass. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 3:2

77e minuut.
Firică passt de bal zonder na te denken. Balaci rent richting de bal. Balaci passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Săndiţă rent richting de bal. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. Lippai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 4:2

82e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Firică is nu in balbezit. Firică passt de bal met de wreef. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 5:2

86e minuut.
Nachteule met de inworp. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ... Lippai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Arrubium Măcin 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 60%, Arrubium Măcin 40%.
WALLACHIA - Arrubium Măcin 6:2