Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-16 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 34757
Arrubium Măcin WALLACHIA
4-3-3 Tactiek univ
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Siewierski met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een hoge lob. Firică rent richting de bal. Firică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nachteule geeft de bal voor. Inworp. Ogliaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pajukoski geeft een hoge lob. Daar is Gyselinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Lippai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - WALLACHIA 0:1

21e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal met de wreef. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita draait met de bal, schiet en ... Lippai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - WALLACHIA 0:2

44e minuut.
Creţescu speelt de bal door. Klungelig pakt Pazurek de bal. Pazurek speelt de bal door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 30%, WALLACHIA 70%.
Arrubium Măcin - WALLACHIA 0:2

56e minuut.
Dantas probeert naar een medespeler te passen. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een hoge lob. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita draait met de bal, schiet en ... Lippai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - WALLACHIA 0:3

62e minuut.
Săndiţă kopt de bal weg. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een hoge lob. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Kmita. Goede buitenspelval van de verdediging. Tica komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Muzambinho met een sublieme pass. Tica is nu in balbezit. Met opzet legt Gyselinck zijn tegenspeler op de grond. Gyselinck krijgt een gele kaart. Tica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmita komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 38%, WALLACHIA 62%.
Arrubium Măcin - WALLACHIA 0:3