Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as sinauti WALLACHIA
offf Tactiek univ
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Milický kopt de bal weg. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Inworp. Grădescu met een snelle inworp. Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho geeft een hoge lob. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalita bokst de bal weg.

26e minuut.
Tica rent richting de bal. Tica passt de bal zonder na te denken. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Kalita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - WALLACHIA 0:1

29e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Porras kopt de bal weg. Magenes probeert de bal aan de voet te houden. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Kalita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Inworp. Łysiak met de inworp. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ... Cejrowski probeert de bal aan de voet te houden. Kalita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădescu zal de hoekschop nemen. Tica springt en kopt de bal. Paal! Kalita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Jelescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frček bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček geeft een lange en hoge pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Magenes is nu in balbezit. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica speelt de bal door. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Kalita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 57%, WALLACHIA 43%.
as sinauti - WALLACHIA 0:1

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Palojoki niet meer kan verder spelen. Orava komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Łysiak kan de bal niet met de borst controleren. Motyka rent richting de bal. Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Tica springt en kopt de bal. Kalita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Nağıyev geeft de bal voor. Nachteule is nu in balbezit. Setanko verovert de bal door een tackle van achteren. Setanko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as sinauti - WALLACHIA 1:1

65e minuut.
Kmita komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Frček rent richting de bal. Łysiak onderschept slim de pass. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - WALLACHIA 1:2

71e minuut.
Levitostasis passt de bal met de wreef. Nağıyev is nu in balbezit. Nağıyev speelt de bal door. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jelescu onderschept slim de pass. Jelescu geeft een lange en hoge pass. Setanko kopt de bal weg. Levitostasis bereikt de bal nog maar net als eerste. Levitostasis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Porras heeft problemen om de bal te vangen. Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho speelt de bal door. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 48%, WALLACHIA 52%.
as sinauti - WALLACHIA 1:2