Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Dangerous Minds
univ Tactiek 0.2.1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 62.1
formidable Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Muzambinho geeft de bal voor. Tica kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Dangerous Minds 1:0

5e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal met de wreef. Pajukoski is nu in balbezit. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Mascarenhas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki passt de bal zonder na te denken. Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Muzambinho passt de bal in één keer door. Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Porras haalt uit met een fantastische trap. Reis bokst de bal weg.

21e minuut.
Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica onderschept slim de pass. Porras rent richting de bal. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Porras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Dantas verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - Dangerous Minds 1:1

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een hoge lob. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khalvashi is nu in balbezit. Porras onderschept slim de pass. Porras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Dangerous Minds 2:1

30e minuut.
Bajer is nu in balbezit. Starogardzki onderschept slim de pass. Oprică rent richting de bal. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ruciński geeft een hoge lob. Tica kan de bal niet met de borst controleren. Tica passt de bal in één keer door. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Grădescu onderschept slim de pass. Grădescu passt de bal met de wreef. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel. Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Dangerous Minds 3:1

36e minuut.
Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras rent richting de bal. Starogardzki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Starogardzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 46%, Dangerous Minds 54%.
WALLACHIA - Dangerous Minds 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 47%, Dangerous Minds 53%.
WALLACHIA - Dangerous Minds 3:1