Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-09 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: DANGEROUS ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 40596
Dangerous Minds WALLACHIA
0.2.1 Tactiek univ
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.8 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Bratianu rent richting de bal. Kmita onderschept slim de pass. Tica is nu in balbezit. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Starogardzki met de inworp. Bratianu rent richting de bal. Muzambinho begaat een overtreding. Bratianu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hulva wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal met de wreef. Łysiak met een sublieme pass. Tica rent richting de bal. Tica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kmita onderschept slim de pass. Kmita passt de bal zonder na te denken. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Clerck onderschept slim de pass. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Clerck zijn tegenspeler op de grond. Clerck krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Starogardzki is nu in balbezit. Starogardzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pudel de bal. Hirst is nu in balbezit. Hirst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Palojoki trapt de bal weg van het doel. Muzambinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Clerck de bal. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 53%, WALLACHIA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:0

47e minuut.
Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. Khalvashi heeft problemen om de bal te vangen. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajer onderschept slim de pass. Bajer geeft een lange en hoge pass. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:1

65e minuut.
Bratianu kopt de bal weg. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bajer zijn tegenspeler op de grond. Bajer krijgt een gele kaart. Oprică raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hulva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Muzambinho geeft een hoge lob. Clerck rent richting de bal. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica draait met de bal, schiet en ... Reis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:2

75e minuut.
Tica is nu in balbezit. Doppler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miklos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Miklos rent richting de bal. Khalvashi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miklos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grădescu met een snel genomen vrije trap. Miklos maakt een snoekduik en kopt de bal. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:3

86e minuut.
Starogardzki verovert de bal door een tackle van achteren. Starogardzki geeft een hoge lob. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap. Palojoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 44%, WALLACHIA 56%.
Dangerous Minds - WALLACHIA 0:3