Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiinta-Oltenia WALLACHIA
oltenia Tactiek univ
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu rent richting de bal. Grădescu geeft een hoge lob. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pajukoski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gintzburg met een snelle inworp. Ceranka geeft een hoge lob. Anastasov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pudel is nu in balbezit. Machuca onderschept slim de pass. Anastasov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karosevičius zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anastasov kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pudel onderschept slim de pass. Karosevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Karosevičius geeft de bal voor. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gintzburg neemt de hoekschop. Machuca springt en kopt de bal. Palojoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nachteule onderschept slim de pass. Paal!

32e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Porras rent richting de bal. Odermatt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Porras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porras legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Gintzburg rent richting de bal. Gintzburg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ceranka de bal. Muzambinho verovert de bal door een tackle van achteren. Muzambinho geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Pajukoski is nu in balbezit. Machuca onderschept slim de pass. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 44%, WALLACHIA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 0:0

46e minuut.
Tica passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grădescu de bal. Grădescu geeft de bal voor. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. Fényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Muzambinho rent richting de bal. Muzambinho geeft de bal voor. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica schiet op doel. Fényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes onderschept slim de pass. Barnes met een sublieme pass. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Fényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Karosevičius is nu in balbezit. Karosevičius passt de bal met de wreef. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft de bal voor. Machuca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 1:0

60e minuut.
Kmita komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pudel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karosevičius met de inworp. Ceranka rent richting de bal. Ceranka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak met een sublieme pass. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 1:1

70e minuut.
Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Barnes de bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 1:2

76e minuut.
Senti geeft de bal voor. Buitenspel voor Anastasov. Goede buitenspelval van de verdediging. Pajukoski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Porras rent richting de bal. Porras haalt uit met een fantastische trap. Fényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dantas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karosevičius met de inworp. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Muzambinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzambinho passt de bal met de wreef. Łysiak is nu in balbezit. Porras is nu in balbezit. Porras haalt uit met een fantastische trap. Fényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Machuca kan de bal niet met de borst controleren. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca verovert de bal door een tackle van achteren. Machuca geeft de bal voor. Anastasov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 58%, WALLACHIA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stiinta-Oltenia - WALLACHIA 2:2