Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA Stiinta-Oltenia
univ Tactiek oltenia
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
58.1 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Odermatt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădescu met de inworp. Tica rent richting de bal. Tica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Barnes rent richting de bal. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica met een sublieme pass. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ruciński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gintzburg met een snelle inworp. Ceranka geeft de bal voor. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki bokst de bal weg. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca onderschept slim de pass. Machuca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tłokiński met een snelle inworp. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tłokiński met een snelle inworp. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka geeft een hoge lob. Anastasov krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Enzian geeft de bal voor. Tica probeert de bal aan de voet te houden. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas geeft een lange en hoge pass. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 53%, Stiinta-Oltenia 47%.
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 0:1

47e minuut.
Senti geeft een hoge lob. Nachteule rent richting de bal. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 0:2

59e minuut.
Anastasov passt de bal zonder na te denken. Tłokiński is nu in balbezit. Tłokiński geeft een hoge lob. Anastasov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 0:3

60e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gintzburg met de inworp. Ceranka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Machuca kopt de bal weg. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 0:4

68e minuut.
Kmita is nu in balbezit. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kmita zijn tegenspeler op de grond. Kmita krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Senti kopt de bal weg. Ceranka probeert de bal met de borst te controleren. Muzambinho probeert naar een medespeler te passen. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. Fényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ceranka rent richting de bal. Ceranka passt de bal in één keer door. Gintzburg rent richting de bal. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor. Fényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fényi speelt de bal door. Dantas kopt de bal weg. Barnes heeft problemen om de bal te vangen. Kmita is nu in balbezit. Kmita draait met de bal, schiet en ... Fényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho geeft de bal voor. Brooks is nu in balbezit. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica haalt uit met een fantastische trap. Fényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 1:4

86e minuut.
Muzambinho passt de bal zonder na te denken. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas geeft een hoge lob. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Fényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 47%, Stiinta-Oltenia 53%.
WALLACHIA - Stiinta-Oltenia 1:4