Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WALLACHIA FC Csobotfalva
univ Tactiek HcCsikszereda
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 68.5
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Oţelea geeft een hoge lob. Uusõus rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Butea zal de hoekschop nemen. Oţelea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Berbecki kopt de bal weg. Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgenç passt de bal met de wreef. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Grădescu geeft een lange en hoge pass. Tica heeft problemen om de bal te vangen. Tica kopt de bal weg. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. Paal! Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ruciński passt de bal in één keer door. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak passt de bal in één keer door. Tica is nu in balbezit. Tica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ruciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Łysiak de bal. Özgenç verovert de bal door een tackle van achteren. Özgenç geeft een hoge lob. Oţelea krijgt zijn hoofd ertegen. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Uusõus probeert de bal met de borst te controleren. Pajukoski onderschept slim de pass. Pajukoski geeft de bal voor. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Dusserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgenç geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nachteule de bal. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Palojoki met een harde bal richting middenveld. Grădescu kopt de bal weg. Daar is Bosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Özgenç passt de bal zonder na te denken. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Uusõus de bal. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Palojoki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 65%, FC Csobotfalva 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - FC Csobotfalva 0:0

51e minuut.
Özgenç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasulo passt de bal zonder na te denken. Özgenç probeert naar een medespeler te passen. Berbecki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tica kopt de bal weg. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rasulo. Rasulo krijgt een gele kaart. Porras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muzambinho komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Butea probeert naar een medespeler te passen. Rasulo rent richting de bal. Rasulo geeft een hoge lob. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Uusõus. Goede buitenspelval van de verdediging. Kmita komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Özgenç verovert de bal door een tackle van achteren. Özgenç probeert naar een medespeler te passen. Bosch met een sublieme pass. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Dusserre geeft een lange en hoge pass. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea passt de bal zonder na te denken. Butea rent richting de bal. Butea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Uusõus draait met de bal, schiet en ... Bajer probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butea neemt de hoekschop. Oţelea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Csobotfalva 0:1

69e minuut.
Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal in één keer door. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Kmita rent richting de bal. Porras is nu in balbezit. Porras schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Muzambinho rent richting de bal. Berbecki onderschept slim de pass. Grădescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grădescu krijgt een gele kaart. Berbecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Butea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uusõus krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rasulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasulo geeft een hoge lob. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Csobotfalva 0:2

76e minuut.
Malka met een sublieme pass. Özgenç kopt de bal weg. Pajukoski heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bajer neemt vlug de vrije trap. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Porras passt de bal in één keer door. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Malka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - FC Csobotfalva 1:2

81e minuut.
Dusserre geeft de bal voor. Dantas speelt de bal door. Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 55%, FC Csobotfalva 45%.
WALLACHIA - FC Csobotfalva 1:2