Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-02 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Erőss Zsolt
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 54274
FC Csobotfalva WALLACHIA
HcCsikszereda Tactiek univ
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 8
68.9 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Tica probeert naar een medespeler te passen. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak geeft een hoge lob. Porras rent richting de bal. Porras schiet op doel. Malka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Uusõus passt de bal in één keer door. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea passt de bal met de wreef. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński begaat een overtreding. Uusõus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni passt de bal in één keer door. Łysiak is nu in balbezit. Łysiak geeft een lange en hoge pass. Porras kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ruciński geeft een lange en hoge pass. Daar is Dusserre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tica rent richting de bal. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Łysiak is nu in balbezit. Łysiak probeert naar een medespeler te passen. Hauck bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica verovert de bal door een tackle van achteren. Tica draait met de bal, schiet en ... Malka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dusserre geeft een hoge lob. Inworp. Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzambinho geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rapetti geeft een lange en hoge pass. Berbecki rent richting de bal. Taroni maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taroni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Berbecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellitto met een sublieme pass. Klungelig pakt Butea de bal. Butea geeft de bal voor. Uusõus springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea passt de bal in één keer door. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - WALLACHIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 44%, WALLACHIA 56%.
FC Csobotfalva - WALLACHIA 1:0

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Łysiak neemt de hoekschop. Tica kopt de bal weg. Porras is nu in balbezit. Porras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bosch kopt de bal weg. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgenç begaat een overtreding. Özgenç krijgt een gele kaart. Łysiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kmita komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Özgenç is nu in balbezit. Özgenç probeert naar een medespeler te passen. Berbecki met een sublieme pass. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Özgenç passt de bal met de wreef. Bellitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto passt de bal in één keer door. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - WALLACHIA 2:0

82e minuut.
Muzambinho geeft een hoge lob. Porras is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rapetti ... Strafschop! Porras roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Porras kan niet meer verder spelen. Daar is Rapetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos komt het veld opgelopen. Kmita legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Malka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Csobotfalva - WALLACHIA 2:1

85e minuut.
Bellitto is nu in balbezit. Muzambinho onderschept slim de pass. Muzambinho speelt de bal door. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 32%, WALLACHIA 68%.
FC Csobotfalva - WALLACHIA 2:1