Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokt3rian0s Jugones F.C
DFIENS_CAGADO Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 22.6
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Piesio rent richting de bal. Piesio speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. Arribas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oğuzlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dejonghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folgueira speelt de bal door. Klungelig pakt Ruiz Sánchez de bal. Dejonghe kopt de bal weg. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje haalt uit met een fantastische trap. Folgueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Dejonghe passt de bal in één keer door. Oğuzlu speelt de bal door. Vivar Dorado rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Oğuzlu rent richting de bal. Rodríguez Guerra met een sublieme pass. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Larionov onderschept slim de pass. Larionov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Jugones F.C 1:0

32e minuut.
Robles is nu in balbezit. Robles speelt de bal door. Vivar Dorado is nu in balbezit. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Larionov passt de bal in één keer door. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Arribas is nu in balbezit. Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 44%, Jugones F.C 56%.
Kokt3rian0s - Jugones F.C 1:0

57e minuut.
Torje passt de bal met de wreef. Oğuzlu is nu in balbezit. Oğuzlu met een sublieme pass. Torje rent richting de bal. Torje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Larionov probeert naar een medespeler te passen. Dejonghe is nu in balbezit. Dejonghe speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vivar Dorado geeft een hoge lob. Pelegrí Durán speelt de bal door. Larionov probeert de bal aan de voet te houden. Torje is nu in balbezit. Torje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kurzepa geeft de bal voor. Duscher is nu in balbezit. Larionov onderschept slim de pass. Larionov probeert naar een medespeler te passen. Oğuzlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rodríguez Guerra rent richting de bal. Rodríguez Guerra passt de bal in één keer door. Dejonghe speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokt3rian0s - Jugones F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokt3rian0s 29%, Jugones F.C 71%.
Kokt3rian0s - Jugones F.C 2:0