Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Sigma Olomouc 1978 Roma AS
Normal Tactiek Totti best
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Masér rent richting de bal. Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Aquiles haalt uit met een fantastische trap. Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - Roma AS 0:1

15e minuut.
Pakosta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciurea komt het veld opgelopen. Gwidon met de inworp. Kasabov geeft een hoge lob. Bělan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Seydl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles verovert de bal door een tackle van achteren. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - Roma AS 0:2

22e minuut.
Slunečko heeft problemen om de bal te vangen. Aquiles rent richting de bal. Aquiles speelt de bal door. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Bělan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - Roma AS 0:3

29e minuut.
Jánský passt de bal in één keer door. Podařil is nu in balbezit. Gwidon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gwidon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Spătaru speelt de bal door. Kasabov is nu in balbezit. Kasabov passt de bal met de wreef. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles schiet op doel. Bělan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jaranowski geeft een hoge lob. Slivovica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov onderschept slim de pass. Kasabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Spătaru speelt de bal door. Kasabov rent richting de bal. Kasabov passt de bal zonder na te denken. Aquiles rent richting de bal. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sigma Olomouc 1978 65%, Roma AS 35%.
SK Sigma Olomouc 1978 - Roma AS 0:3

50e minuut.
Inworp. Pellicano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles met een sublieme pass. Spătaru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Žlíca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pellicano met de inworp. Aquiles is nu in balbezit. Aquiles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Spătaru passt de bal zonder na te denken. Pellicano met een sublieme pass. Aquiles geeft een hoge lob. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Sigma Olomouc 1978 - Roma AS 0:4

76e minuut.
Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano passt de bal in één keer door. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov draait met de bal, schiet en ... Bělan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles schiet op doel. Masér probeert de bal aan de voet te houden. Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cocuzza speelt de bal door. Spătaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Žlíca de bal. Aquiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquiles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Slivovica geeft een hoge lob. Ciurea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Žlíca de bal onder controle te krijgen. Pellicano geeft een lange en hoge pass. Kasabov krijgt zijn hoofd ertegen. Bělan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Sigma Olomouc 1978 67%, Roma AS 33%.
SK Sigma Olomouc 1978 - Roma AS 0:4