Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Borsalona Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19721
Borsalona ARSENAL CITY
4-3-3 Tactiek tct
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
46.6 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen good


10e minuut.
Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Minulescu met een sublieme pass. Domingo is nu in balbezit. Domingo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - ARSENAL CITY 0:1

12e minuut.
Limani passt de bal met de wreef. Şükürlü rent richting de bal. Şükürlü passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Şükürlü geeft een lange en hoge pass. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kristoff. Kristoff krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Kristoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ahmad Arsidi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Przymorski de bal onder controle te krijgen. Domingo rent richting de bal. Domingo haalt uit met een fantastische trap. Bumbu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minulescu zal de hoekschop nemen. Domingo maakt een snoekduik en kopt de bal. Bumbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Minulescu met de inworp. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi geeft een hoge lob. Pilarczyk springt en kopt de bal. Bumbu bokst de bal weg.

33e minuut.
Minulescu met een snelle inworp. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi geeft de bal voor. Domingo springt en kopt de bal. Bumbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - ARSENAL CITY 0:2

36e minuut.
Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Minulescu met een sublieme pass. Domingo is nu in balbezit. Domingo haalt uit met een fantastische trap. Bumbu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Minulescu kopt de bal weg. Kristoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo onderschept slim de pass. Domingo schiet op doel. Bumbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - ARSENAL CITY 0:3

45e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marczyk. Pilarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahmad Arsidi met een snel genomen vrije trap. Pilarczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 63%, ARSENAL CITY 37%.
Borsalona - ARSENAL CITY 0:3

51e minuut.
Minulescu rent richting de bal. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoff rent richting de bal. Domingo onderschept slim de pass. Domingo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Şükürlü met een snelle inworp. Ahmad Arsidi geeft een hoge lob. Pilarczyk kopt de bal weg. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu schiet op doel. Bumbu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - ARSENAL CITY 0:4

66e minuut.
Daar is Minulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maylon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahmad Arsidi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Kristoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo onderschept slim de pass. Domingo draait met de bal, schiet en ... Bumbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - ARSENAL CITY 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 44%, ARSENAL CITY 56%.
Borsalona - ARSENAL CITY 0:5