Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poetry Blues FC. Milos AC
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen average


1e minuut.
Leal is nu in balbezit. Leal geeft een hoge lob. Cachapoal kopt de bal weg. Parot is nu in balbezit. Parot schiet op doel. Cachapoal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Redolés bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Parot heeft problemen om de bal te vangen. Parot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fricke rent richting de bal. Fricke geeft een lange en hoge pass. Illesca heeft problemen om de bal te vangen. Dresdner rent richting de bal. Dresdner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Milos AC 0:1

10e minuut.
Samudio rent richting de bal. Samudio geeft de bal voor. Cornez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke rent richting de bal. Fricke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Barría kopt de bal weg. Redolés rent richting de bal. Huanca maakt een afschuwelijke overtreding. Huanca krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Parraguez heeft problemen om de bal te vangen. Insulza is nu in balbezit. Insulza passt de bal met de wreef. Illesca geeft een hoge lob. Fricke springt en kopt de bal. van Rhijn bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Montes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barría heeft problemen om de bal te vangen. Huanca rent richting de bal. Huanca met een sublieme pass. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poetry Blues FC. - Milos AC 1:1

23e minuut.
Huanca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cepeda komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Peña passt de bal in één keer door. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachapoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot verovert de bal door een tackle van achteren. Parot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Milos AC 2:1

41e minuut.
Redolés passt de bal met de wreef. Insulza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parot. Parot krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Cepeda probeert naar een medespeler te passen. Redolés is nu in balbezit. Redolés passt de bal zonder na te denken. Fricke rent richting de bal. Fricke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 48%, Milos AC 52%.
Poetry Blues FC. - Milos AC 2:1

47e minuut.
Iter rent richting de bal. Iter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Illesca de bal onder controle te krijgen. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot schiet op doel. Cachapoal bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parraguez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lemus is nu in balbezit. Lemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal speelt de bal door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus draait met de bal, schiet en ... Cachapoal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barría met een sublieme pass. Insulza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda onderschept slim de pass. Parot rent richting de bal. Parot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sierra geeft een lange en hoge pass. Illesca kopt de bal weg. Insulza probeert de bal aan de voet te houden. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot haalt uit met een fantastische trap. Cachapoal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal in één keer door. Parot is nu in balbezit. Parot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fricke bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Milos AC 3:1

78e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes geeft een hoge lob. Illesca is nu in balbezit. Illesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Milos AC 3:2

83e minuut.
Redolés rent richting de bal. Redolés met een sublieme pass. Fricke rent richting de bal. Fricke draait met de bal, schiet en ... van Rhijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot passt de bal in één keer door. Sierra speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Milos AC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 34%, Milos AC 66%.
Poetry Blues FC. - Milos AC 4:2