Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarazhennyje Barsuki Skala 22
Normal Tactiek 532
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 43
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Ivahin met een sublieme pass. Gorshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinkgräf maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zinkgräf moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zinkgräf schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Jandrić speelt de bal door. Brezovcsik rent richting de bal. Brezovcsik passt de bal met de wreef. Barlassina rent richting de bal. Barlassina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski onderschept slim de pass. Jaworowski passt de bal in één keer door. Barlassina rent richting de bal. Barlassina draait met de bal, schiet en ... Lobanovskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:1

12e minuut.
Laihonen rent richting de bal. Laihonen probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:2

14e minuut.
Jaworowski met een snelle inworp. Laihonen is nu in balbezit. Laihonen speelt de bal door. Barlassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlassina draait met de bal, schiet en ... Lobanovskij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:3

16e minuut.
Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Barlassina heeft problemen om de bal te vangen. Barlassina draait met de bal, schiet en ... Radetzkij probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalomaev onderschept slim de pass. Ivahin speelt de bal door. Gorshkov rent richting de bal. Gorshkov draait met de bal, schiet en ... De La Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bondarenko rent richting de bal. Brezovcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Brezovcsik passt de bal in één keer door. Barlassina is nu in balbezit. Barlassina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:4

27e minuut.
Brezovcsik onderschept slim de pass. Brezovcsik passt de bal met de wreef. Barlassina heeft problemen om de bal te vangen. Barlassina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:5

31e minuut.
Aleksandrov is nu in balbezit. Barlassina verovert de bal door een tackle van achteren. Barlassina met een sublieme pass. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski passt de bal in één keer door. Zalomaev speelt de bal door. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jaworowski passt de bal met de wreef. Daar is Barlassina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlassina verovert de bal door een tackle van achteren. Barlassina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Brezovcsik probeert naar een medespeler te passen. Ivahin rent richting de bal. Laihonen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laihonen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 72%, Skala 22 28%.
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:5

48e minuut.
Laihonen is nu in balbezit. Laihonen probeert naar een medespeler te passen. Jandrić geeft de bal voor. Barlassina rent richting de bal. Barlassina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vékey passt de bal zonder na te denken. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Barlassina is nu in balbezit. Barlassina haalt uit met een fantastische trap. Lobanovskij bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:6

58e minuut.
Jaworowski met een sublieme pass. Barlassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Shitvionkin de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:7

61e minuut.
Jaworowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlassina passt de bal in één keer door. Brezovcsik is nu in balbezit. Brezovcsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nyrkov is nu in balbezit. Brezovcsik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyrkov. Nyrkov krijgt een gele kaart. Brezovcsik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laihonen met een snel genomen vrije trap. Lobanovskij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barlassina probeert de bal met de borst te controleren. Barlassina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:8

66e minuut.
Daar is Shitvionkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radetzkij bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlassina verovert de bal door een tackle van achteren. Barlassina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:9

71e minuut.
Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski passt de bal in één keer door. Barlassina rent richting de bal. Barlassina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:10

76e minuut.
Laihonen is nu in balbezit. Laihonen passt de bal in één keer door. Brezovcsik probeert naar een medespeler te passen. Jandrić rent richting de bal. Jandrić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jaworowski probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovcsik probeert naar een medespeler te passen. Barlassina rent richting de bal. Barlassina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Laihonen speelt de bal door. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Barlassina is nu in balbezit. Barlassina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Laihonen rent richting de bal. Laihonen passt de bal in één keer door. Nyrkov rent richting de bal. Jandrić onderschept slim de pass. Jandrić schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarazhennyje Barsuki 76%, Skala 22 24%.
Zarazhennyje Barsuki - Skala 22 0:10