Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Termity Miagkije Barsuki
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Starostin geeft een lange en hoge pass. Zagustin kopt de bal weg. Tusovyj rent richting de bal. Tusovyj haalt uit met een fantastische trap. Zinchenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Termity - Miagkije Barsuki 1:0

22e minuut.
Zheltorot speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Starostin zal de hoekschop nemen. Rudenko rent richting de bal. Rudenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Termity - Miagkije Barsuki 2:0

24e minuut.
Rudenko passt de bal in één keer door. Ivantsev is nu in balbezit. Ivantsev passt de bal zonder na te denken. Tusovyj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusovyj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tusovyj is nu in balbezit. Tusovyj probeert naar een medespeler te passen. Rudenko is nu in balbezit. Rudenko haalt uit met een fantastische trap. Zinchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Termity - Miagkije Barsuki 3:0

35e minuut.
Makshanzev rent richting de bal. Harlachiov rent richting de bal. Makshanzev verovert de bal door een tackle van achteren. Frolov is nu in balbezit. Frolov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zheltorot geeft een hoge lob. Inworp. Sorokin met een snelle inworp. Starostin heeft problemen om de bal te vangen. Starostin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Termity 41%, Miagkije Barsuki 59%.
Bielyje Termity - Miagkije Barsuki 3:0

51e minuut.
Frolov rent richting de bal. Frolov geeft een lange en hoge pass. Lozinskij onderschept slim de pass. Kalashnikov geeft een hoge lob. Makshanzev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Termity - Miagkije Barsuki 3:1

70e minuut.
Kalashnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalashnikov probeert naar een medespeler te passen. Martynov met een sublieme pass. Sadovnichij is nu in balbezit. Sadovnichij schiet op doel. Beliaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sadovnichij passt de bal in één keer door. Makshanzev rent richting de bal. Makshanzev passt de bal met de wreef. Frolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolov schiet op doel. Beliaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zagustin is nu in balbezit. Zagustin geeft de bal voor. Inworp. Pavlenko met een snelle inworp. Tusovyj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Termity 44%, Miagkije Barsuki 56%.
Bielyje Termity - Miagkije Barsuki 3:1