Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Brratislava FC Biebers team
Normal Tactiek go go
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 41.8
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Puťka is nu in balbezit. Rădulescu rent richting de bal. Gerek rent richting de bal. Rădulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kimber rent richting de bal. Kimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:1

8e minuut.
Kimber passt de bal in één keer door. Kıralmaz rent richting de bal. Kıralmaz passt de bal in één keer door. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Musella rent richting de bal. Musella speelt de bal door. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu schiet op doel. Mlakyta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:2

14e minuut.
Käppi is nu in balbezit. Käppi met een sublieme pass. Arnau probeert naar een medespeler te passen. Kimber heeft problemen om de bal te vangen. Kimber haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Kuukka de bal. Kuukka geeft een lange en hoge pass. Kerepťan kopt de bal weg. Musella rent richting de bal. Musella schiet op doel. Mlakyta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kimber rent richting de bal. Kimber met een sublieme pass. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:3

28e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kimber de bal. Kimber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:4

30e minuut.
Kıralmaz geeft een lange en hoge pass. Gerek probeert de bal aan de voet te houden. Musella is nu in balbezit. Kimber rent richting de bal. Kimber haalt uit met een fantastische trap. Mlakyta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu schiet op doel. Mlakyta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Musella geeft de bal voor. Kubalák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft een lange en hoge pass. Kıralmaz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Arnau passt de bal met de wreef. Musella rent richting de bal. Musella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kimber de bal. Kimber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:5

38e minuut.
Celko is nu in balbezit. Kimber verovert de bal door een tackle van achteren. Kimber speelt de bal door. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:6

39e minuut.
Puťka passt de bal met de wreef. Milčák heeft problemen om de bal te vangen. Kimber rent richting de bal. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:7

42e minuut.
Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella passt de bal in één keer door. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft de bal voor. Rădulescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kuukka speelt de bal door. Kıralmaz is nu in balbezit. Kıralmaz passt de bal zonder na te denken. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Puťka rent richting de bal. Kuukka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuukka geeft een lange en hoge pass. Kimber is nu in balbezit. Kimber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 83%, FC Biebers team 17%.
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:8

50e minuut.
Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber speelt de bal door. Klungelig pakt Milčák de bal. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arnau rent richting de bal. Arnau passt de bal zonder na te denken. Kimber speelt de bal door. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Kubalák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimber is nu in balbezit. Arnau rent richting de bal. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:9

55e minuut.
Puťka passt de bal in één keer door. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celko passt de bal in één keer door. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber draait met de bal, schiet en ... Mlakyta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gerek de bal. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:10

58e minuut.
Doeltrap. Milčák trapt de bal weg van het doel. Käppi kopt de bal weg. Daar is Kimber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mlakyta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kıralmaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Käppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käppi met een sublieme pass. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arnau kopt de bal weg. Gerek controleert de bal met de borst. Musella speelt de bal door. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu draait met de bal, schiet en ... Mlakyta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber schiet op doel. Mlakyta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kıralmaz rent richting de bal. Kıralmaz geeft een hoge lob. Kimber is nu in balbezit. Kimber schiet op doel. Milčák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Kimber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimber geeft de bal voor. Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kerepťan de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kubalák met een sublieme pass. Käppi is nu in balbezit. Käppi passt de bal met de wreef. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:11

74e minuut.
Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft een lange en hoge pass. Kerepťan heeft problemen om de bal te vangen. Kimber rent richting de bal. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:12

75e minuut.
Gerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber verovert de bal door een tackle van achteren. Kimber passt de bal zonder na te denken. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:13

76e minuut.
Porubčin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kerepťan de bal onder controle te krijgen. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu schiet op doel. Mlakyta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hampel geeft een hoge lob. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu geeft de bal voor. Kimber is nu in balbezit. Kimber draait met de bal, schiet en ... Paal! Mlakyta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Milčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kuukka onderschept slim de pass. Kuukka passt de bal zonder na te denken. Fofinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu onderschept slim de pass. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Milčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Milčák geeft de bal voor. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Brratislava 82%, FC Biebers team 18%.
FC Slovan Brratislava - FC Biebers team 0:13