Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-04 18:47
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.011
  • Stadion: La Panca
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5459
Roccia Larga La Riviera F.C.
5D1W2SR Tactiek Primo 442
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 29.9
hopeless Schieten adequate
adequate Passen poor
poor Verdedigen average


34e minuut.
Vanini verovert de bal door een tackle van achteren. Vanini probeert naar een medespeler te passen. Dziobak rent richting de bal. Dziobak haalt uit met een fantastische trap. Leggeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - La Riviera F.C. 0:1

38e minuut.
Falsone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno verovert de bal door een tackle van achteren. Vatinno speelt de bal door. Kalina is nu in balbezit. Kalina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nikolopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Pereira is nu in balbezit. Riccio verovert de bal door een tackle van achteren. Riccio schiet op doel. Leggeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - La Riviera F.C. 0:2

45e minuut.
Verrando met een sublieme pass. Mazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vatinno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 65%, La Riviera F.C. 35%.
Roccia Larga - La Riviera F.C. 0:2

49e minuut.
Vanini met een sublieme pass. Pyda is nu in balbezit. Verrando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verrando krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Riccio rent richting de bal. Frater rent richting de bal. Frater passt de bal in één keer door. Mazzari rent richting de bal. Mazzari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vatinno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bracchitta zijn tegenspeler op de grond. Bracchitta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Falsone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno is nu in balbezit. Falsone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Falsone krijgt een gele kaart. Vatinno raakt geblesseerd tijdens het duel. Rudeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanini geeft een hoge lob. Pyda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - La Riviera F.C. 1:2

78e minuut.
Baldone geeft de bal voor. Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Falsone speelt de bal door. Dziobak rent richting de bal. Dziobak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - La Riviera F.C. 1:3

87e minuut.
Esterházy onderschept slim de pass. Vatinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno speelt de bal door. Vanini rent richting de bal. Vanini geeft een lange en hoge pass. Rossetti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 64%, La Riviera F.C. 36%.
Roccia Larga - La Riviera F.C. 1:3