Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOP GUN VOANERGES
stratis-full Tactiek germas
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 39.2
formidable Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Klungelig pakt Bujtás de bal. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lyras rent richting de bal. Lyras passt de bal zonder na te denken. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis geeft een lange en hoge pass. Paraprastanitis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Lyras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilionescu geeft de bal voor. Boyajyan springt en kopt de bal. Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 1:0

16e minuut.
Belu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ascente met de inworp. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kafetzis probeert naar een medespeler te passen. Lyras rent richting de bal. Lyras passt de bal in één keer door. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Acanto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lyras de bal. Salgado onderschept slim de pass. Salgado geeft de bal voor. Bo`smat springt en kopt de bal. Savón bokst de bal weg.

34e minuut.
Diculescu geeft een lange en hoge pass. Paraprastanitis rent richting de bal. Giermkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraprastanitis onderschept slim de pass. Paraprastanitis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Samakidis geeft de bal voor. Boyajyan probeert de bal aan de voet te houden. Arkoudeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoudeas geeft de bal voor. Boyajyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ascente rent richting de bal. Ascente geeft de bal voor. Klungelig pakt Deckers de bal. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Dominikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 2:0

41e minuut.
Giermkowski geeft de bal voor. Lyras probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 3:0

44e minuut.
Lyras geeft een hoge lob. Kafetzis kopt de bal weg. Ilionescu is nu in balbezit. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 45%, VOANERGES 55%.
TOP GUN - VOANERGES 3:0

48e minuut.
Ascente rent richting de bal. Ascente geeft de bal voor. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 4:0

60e minuut.
Deckers geeft de bal voor. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras passt de bal zonder na te denken. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koziarzewski met een sublieme pass. Daar is Arkoudeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkoudeas speelt de bal door. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis schiet op doel. Dominikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 5:0

69e minuut.
Lyras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilionescu geeft de bal voor. Paraprastanitis is nu in balbezit. Paraprastanitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 6:0

79e minuut.
Giermkowski is nu in balbezit. Arkoudeas onderschept slim de pass. Arkoudeas probeert naar een medespeler te passen. Boyajyan heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan schiet op doel. Dominikowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diculescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Belu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Dominikowski bokst de bal weg. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan draait met de bal, schiet en ... Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Kafetzis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bujtás. Kafetzis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilionescu met een snel genomen vrije trap. Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyajyan draait met de bal, schiet en ... Dominikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Boyajyan heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kafetzis de bal. Kafetzis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Paraprastanitis speelt de bal door. Klungelig pakt Samakidis de bal. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - VOANERGES 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 30%, VOANERGES 70%.
TOP GUN - VOANERGES 7:0