Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Hammers Magic Suburbs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Sai Kit de bal. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung geeft een hoge lob. Man Hong rent richting de bal. Man Hong haalt uit met een fantastische trap. Ching Hei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Man Ki zal de hoekschop nemen. Chik Shing kopt de bal weg. Daar is Wai San, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bong Chul geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Sai Kit probeert naar een medespeler te passen. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei draait met de bal, schiet en ... Chung Ting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pengfei geeft de bal voor. Tak Him bereikt de bal nog maar net als eerste. Chik Shing rent richting de bal. Chunghui verovert de bal door een tackle van achteren. Chunghui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hon Ho met een harde bal richting middenveld. Sai Kit heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung is nu in balbezit. Qingshan is nu in balbezit. Qingshan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Man Ki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qingshan rent richting de bal. Qingshan geeft een lange en hoge pass. Man Hong rent richting de bal. Man Hong haalt uit met een fantastische trap. Ching Hei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tak Him heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

39e minuut.
Bong Chul passt de bal in één keer door. Chik Shing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chik Shing probeert naar een medespeler te passen. Man Hong rent richting de bal. Man Hong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hammers 50%, Magic Suburbs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Hammers - Magic Suburbs 0:0

51e minuut.
Lai Tung kopt de bal weg. Qingshan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chi Wing is nu in balbezit. Qingshan onderschept slim de pass. Qingshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cole rent richting de bal. Qingshan verovert de bal door een tackle van achteren. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan is nu in balbezit. Qingshan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chunghui kopt de bal weg. Man Hong rent richting de bal. Man Hong passt de bal met de wreef. Qingshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan haalt uit met een fantastische trap. Ching Hei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Hammers - Magic Suburbs 0:1

73e minuut.
Chik Shing rent richting de bal. Chik Shing passt de bal zonder na te denken. Man Hong rent richting de bal. Qingshan is nu in balbezit. Qingshan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Qingshan kopt de bal weg. Cole rent richting de bal. Cole geeft een lange en hoge pass. Ching Hei rent richting de bal. Ching Hei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cheuk Cheung passt de bal in één keer door. Chi Kwan met een sublieme pass. Qingshan kan de bal niet met de borst controleren. Man Hong rent richting de bal. Man Hong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wen is nu in balbezit. Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung geeft de bal voor. Man Hong rent richting de bal. Man Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hammers 54%, Magic Suburbs 46%.
Brave Hammers - Magic Suburbs 0:1