Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byzantinoi Argonayton Elpides Drasis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prousalis neemt de hoekschop. Zafeiratos kopt de bal weg. Strimmenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Strimmenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - Elpides Drasis 0:1

17e minuut.
Doeltrap. Spyridakis trapt de bal weg van het doel. Eggonopoulos kopt de bal weg. Daar is Strimmenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strimmenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - Elpides Drasis 0:2

21e minuut.
Chalmoukis geeft de bal voor. Inworp. Prousalis met een snelle inworp. Eggonopoulos is nu in balbezit. Eggonopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Biskinis trapt de bal weg van het doel. Zafeiratos rent richting de bal. Zafeiratos geeft de bal voor. Strimmenos rent richting de bal. Strimmenos draait met de bal, schiet en ... Fysekis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dimitrakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eggonopoulos begaat een overtreding. Dimitrakopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalmoukis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sitzanis rent richting de bal. Sitzanis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzantinoi Argonayton 65%, Elpides Drasis 35%.
Byzantinoi Argonayton - Elpides Drasis 0:2

51e minuut.
Zafeiratos probeert naar een medespeler te passen. Vilaetis met een sublieme pass. Sitzanis rent richting de bal. Sitzanis draait met de bal, schiet en ... Spyridakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - Elpides Drasis 1:2

56e minuut.
Tellidis rent richting de bal. Zafeiratos met een sublieme pass. Strimmenos is nu in balbezit. Strimmenos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biskinis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - Elpides Drasis 1:3

68e minuut.
Prousalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Darivas rent richting de bal. Tellidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tellidis krijgt een gele kaart. Darivas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Darivas kan niet meer verder spelen. Paraprastanitis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dimitrakopoulos rent richting de bal. Paraprastanitis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalmoukis. Paraprastanitis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Paraprastanitis kan niet meer verder spelen. Psaroudakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzantinoi Argonayton 67%, Elpides Drasis 33%.
Byzantinoi Argonayton - Elpides Drasis 1:3