Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Anenii Noi `Fabrica De Conserve Călăraşi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lobanschi niet meer kan verder spelen. Burunceanu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ţărnă geeft een hoge lob. Formuzachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formuzachi passt de bal met de wreef. Iachimovici rent richting de bal. Iachimovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Crasovschi met een harde bal richting middenveld. Tiuhaev kopt de bal weg. Znagovan rent richting de bal. Znagovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - `Fabrica De Conserve Călăraşi 1:0

44e minuut.
Antosiac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Formuzachi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghenciuc rent richting de bal. Ghenciuc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Anenii Noi 46%, `Fabrica De Conserve Călăraşi 54%.
`Basvinex` Anenii Noi - `Fabrica De Conserve Călăraşi 1:0

53e minuut.
Tiuhaev probeert naar een medespeler te passen. Chirinciuc geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ghilescu de bal. Znagovan rent richting de bal. Znagovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aramescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chirinciuc de bal. Dobrovolschi is nu in balbezit. Dobrovolschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gărbălău met een snelle inworp. Ţărnă speelt de bal door. Tiuhaev is nu in balbezit. Tiuhaev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Copacinschi kopt de bal weg. Daar is Dobrovolschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrovolschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Anenii Noi - `Fabrica De Conserve Călăraşi 2:0

87e minuut.
Roibu probeert naar een medespeler te passen. Dobrovolschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţărnă. Ţărnă krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gărbălău met een snelle inworp. Dobrovolschi kan de bal niet met de borst controleren. Ţărnă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţărnă krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dobrovolschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobrovolschi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Burunceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Anenii Noi 33%, `Fabrica De Conserve Călăraşi 67%.
`Basvinex` Anenii Noi - `Fabrica De Conserve Călăraşi 2:0