Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ralsy Franja Negra FC
el regreso Tactiek 442
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
64 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 34.5
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


3e minuut.
Karatzas geeft een hoge lob. Bagrov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaferalan neemt de hoekschop. Dajk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Henriquez probeert de bal aan de voet te houden. Zaferalan geeft een hoge lob. Dajk springt en kopt de bal. Odonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagrov rent richting de bal. Bagrov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 1:0

7e minuut.
Delorenzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solalinde de bal. Bagrov onderschept slim de pass. Bagrov schiet op doel. Odonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Rioboo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cervinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Henriquez kopt de bal weg. Zaferalan geeft de bal voor. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel. Odonne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 2:0

13e minuut.
Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov passt de bal in één keer door. Daar is Rioboo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 3:0

16e minuut.
Odonne probeert naar een medespeler te passen. Karatzas controleert de bal met de borst. Karatzas passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Odonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Lafond kopt de bal weg. Karatzas geeft een hoge lob. Henriquez kopt de bal weg. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Delorenzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Monzón de bal. Flahaut geeft een lange en hoge pass. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel. Odonne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
heeft problemen om de bal te vangen. Karatzas rent richting de bal. Karatzas passt de bal met de wreef. Daar is Dajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 4:0

21e minuut.
Delorenzi passt de bal zonder na te denken. Bagrov is nu in balbezit. Vargas Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov verovert de bal door een tackle van achteren. Bagrov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dajk maakt een snoekduik en kopt de bal. Vargas Peña onderschept slim de pass. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Dajk kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Solalinde is nu in balbezit. Kostianovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky geeft een hoge lob. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 5:0

26e minuut.
Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan passt de bal in één keer door. Karatzas speelt de bal door. Klungelig pakt Dajk de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flahaut met de inworp. Lafond met een sublieme pass. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Odonne trapt de bal weg. Cervinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dajk de bal. Dajk schiet op doel. Odonne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odonne probeert naar een medespeler te passen. Zaferalan kopt de bal weg. Karatzas rent richting de bal. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 6:0

33e minuut.
Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov passt de bal met de wreef. Karatzas met een sublieme pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Odonne bokst de bal weg. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cervinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dajk rent richting de bal. Gamarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dajk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bagrov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 7:0

34e minuut.
Rioboo rent richting de bal. Rioboo geeft een hoge lob. Lafond kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagrov de bal. Bagrov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rioboo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 8:0

35e minuut.
Solalinde speelt de bal door. Delorenzi met een sublieme pass. Monzón met een sublieme pass. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Henriquez speelt de bal door. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Vargas Peña probeert de bal aan de voet te houden. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bagrov rent richting de bal. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan passt de bal in één keer door. Bagrov rent richting de bal. Bagrov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dajk rent richting de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap. Rioboo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov schiet op doel. Odonne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lafond passt de bal zonder na te denken. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan geeft een hoge lob. Bagrov rent richting de bal. Bagrov draait met de bal, schiet en ... Odonne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferalan met een snelle inworp. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Odonne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 9:0

43e minuut.
Brusquetti heeft problemen om de bal te vangen. Vargas Peña geeft een hoge lob. Karatzas kopt de bal weg. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Granada passt de bal zonder na te denken. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan speelt de bal door. Bagrov heeft problemen om de bal te vangen. Bagrov schiet op doel. Odonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rioboo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferalan met een snelle inworp. Bagrov rent richting de bal. Bagrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ralsy 14%, Franja Negra FC 86%.
Ralsy - Franja Negra FC 10:0

47e minuut.
Cabra onderschept slim de pass. Karatzas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rioboo de bal. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 11:0

51e minuut.
Cabra kopt de bal weg. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan passt de bal in één keer door. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov schiet op doel. Odonne bokst de bal weg.

51e minuut.
Henriquez met een sublieme pass. Karatzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzas passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rioboo trapt de bal weg van het doel. Karatzas heeft problemen om de bal te vangen. Karatzas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 12:0

55e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Cervinski onderschept slim de pass. Cervinski geeft een lange en hoge pass. Bagrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Odonne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagrov rent richting de bal. Bagrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 13:0

58e minuut.
Karatzas rent richting de bal. Karatzas passt de bal in één keer door. Dajk rent richting de bal. Dajk draait met de bal, schiet en ... Odonne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 14:0

59e minuut.
Dajk probeert naar een medespeler te passen. Zaferalan speelt de bal door. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bagrov passt de bal zonder na te denken. Karatzas rent richting de bal. Karatzas passt de bal met de wreef. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brusquetti geeft een lange en hoge pass. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan geeft een hoge lob. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karatzas de bal. Karatzas passt de bal zonder na te denken. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 15:0

68e minuut.
Odonne trapt de bal weg van het doel. Karatzas met een sublieme pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk draait met de bal, schiet en ... Odonne probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rioboo trapt de bal weg van het doel. Karatzas speelt de bal door. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karatzas rent richting de bal. Karatzas passt de bal zonder na te denken. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel. Odonne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 16:0

73e minuut.
Dajk is nu in balbezit. Dajk passt de bal zonder na te denken. Bagrov is nu in balbezit. Bagrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 17:0

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Odonne niet meer kan verder spelen. Saucedo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Karatzas rent richting de bal. Karatzas met een sublieme pass. Dajk is nu in balbezit. Dajk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lafond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafond geeft een hoge lob. Bagrov rent richting de bal. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Saucedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 18:0

79e minuut.
Karatzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatzas speelt de bal door. Dajk is nu in balbezit. Dajk draait met de bal, schiet en ... Saucedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

81e minuut.
Cabra geeft de bal voor. Zaferalan rent richting de bal. Zaferalan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dajk de bal. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Losapio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gamarra de bal onder controle te krijgen. Karatzas probeert naar een medespeler te passen. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Cervinski met de inworp. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rioboo is nu in balbezit. Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 19:0

89e minuut.
Karatzas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lafond de bal. Karatzas geeft een lange en hoge pass. Bagrov rent richting de bal. Bagrov haalt uit met een fantastische trap. Saucedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dajk rent richting de bal. Dajk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ralsy - Franja Negra FC 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ralsy 11%, Franja Negra FC 89%.
Ralsy - Franja Negra FC 20:0