Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invencibles Tubérculos Increíbles Salamandras
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Durán is nu in balbezit. Arce is nu in balbezit. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán draait met de bal, schiet en ... Valdés bokst de bal weg.

7e minuut.
Arce passt de bal zonder na te denken. Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Valdés met een harde bal richting middenveld. Pino rent richting de bal. Orlaineta verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - Increíbles Salamandras 1:0

19e minuut.
Castañeda speelt de bal door. Orlaineta is nu in balbezit. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta rent richting de bal. Orlaineta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Arce kopt de bal weg. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcom schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Orlaineta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Orlaineta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlaineta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Beitía is nu in balbezit. Beitía geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murillo de bal. Navarro onderschept slim de pass. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 30%, Increíbles Salamandras 70%.
Invencibles Tubérculos - Increíbles Salamandras 1:0

47e minuut.
Espitia Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Espitia Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espitia Navarro krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft de bal voor. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía haalt uit met een fantastische trap. Espino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invencibles Tubérculos - Increíbles Salamandras 2:0

61e minuut.
Mon passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta schiet op doel. Olmos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez rent richting de bal. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Olmos met een harde bal richting middenveld. Arce kopt de bal weg. Orlaineta is nu in balbezit. Orlaineta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invencibles Tubérculos 54%, Increíbles Salamandras 46%.
Invencibles Tubérculos - Increíbles Salamandras 2:0