Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
story-team Doz
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Batalskiy is nu in balbezit. Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Smishko probeert naar een medespeler te passen. Likhachev is nu in balbezit. Likhachev schiet op doel. Sevasteev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Traplya zal de hoekschop nemen. Sevasteev bokst de bal weg.

10e minuut.
Sevasteev trapt de bal weg van het doel. Goncharenko rent richting de bal. Goncharenko probeert naar een medespeler te passen. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski schiet op doel. Onischenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Doz 1:0

12e minuut.
Batalskiy met een sublieme pass. Lysenko rent richting de bal. Lysenko met een sublieme pass. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nedilko speelt de bal door. Klungelig pakt Likhachev de bal. Dranirskiy rent richting de bal. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Voronchenko rent richting de bal. Voinarovskiy onderschept slim de pass. Voinarovskiy passt de bal zonder na te denken. Likhachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhachev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Goncharenko passt de bal zonder na te denken. Soshnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov speelt de bal door. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dukhno heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Doz 2:0

29e minuut.
Polyakov rent richting de bal. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Polyakov zijn tegenspeler op de grond. Polyakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: story-team 68%, Doz 32%.
story-team - Doz 2:0

46e minuut.
Goncharenko met een sublieme pass. Batalskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smishko. Smishko krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Goncharenko speelt de bal door. Stargorodski rent richting de bal. Bannikov rent richting de bal. Stargorodski onderschept slim de pass. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... Onischenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stargorodski rent richting de bal. Stargorodski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Doz 3:0

55e minuut.
Zhuk geeft een hoge lob. Inworp. Traplya met een snelle inworp. Lysenko rent richting de bal. Lysenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Doz 3:1

81e minuut.
Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko verovert de bal door een tackle van achteren. Lysenko passt de bal met de wreef. Likhachev is nu in balbezit. Likhachev schiet op doel. Sevasteev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - Doz 3:2

86e minuut.
Bannikov geeft een hoge lob. Inworp. Voronchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: story-team 70%, Doz 30%.
story-team - Doz 3:2