Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLOLEV FC Doz
3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 19
very good Schieten poor
formidable Passen poor
good Verdedigen average


1e minuut.
Lewy met een sublieme pass. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz met een sublieme pass. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kovgan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baranowski met de inworp. Gołosz rent richting de bal. Gołosz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Voinarovskiy kopt de bal weg. Kurzepa is nu in balbezit. Kurzepa passt de bal met de wreef. Gołosz controleert de bal met de borst. Gołosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danurwindo trapt de bal weg van het doel. Lewy kopt de bal weg. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Kovgan is nu in balbezit. Baranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baranowski geeft de bal voor. Kurmanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kurzepa onderschept slim de pass. Kurzepa geeft een hoge lob. Gołosz kopt de bal weg. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Lewy geeft een lange en hoge pass. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz met een sublieme pass. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski schiet op doel. Onischenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 1:0

25e minuut.
Gołosz speelt de bal door. Kurmanowski rent richting de bal. Dukhno probeert naar een medespeler te passen. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 2:0

30e minuut.
van Wissen met een sublieme pass. Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 3:0

32e minuut.
Baranowski geeft een lange en hoge pass. Voinarovskiy rent richting de bal. Voinarovskiy controleert de bal met de borst. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lewy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gołosz de bal. Gołosz passt de bal zonder na te denken. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 4:0

36e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Dukhno is nu in balbezit. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Rincón rent richting de bal. Lewy rent richting de bal. Lewy geeft de bal voor. Gołosz rent richting de bal. Gołosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 5:0

38e minuut.
Lysenko speelt de bal door. Likhachev heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz onderschept slim de pass. Gołosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gołosz geeft een lange en hoge pass. Kovgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Onischenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Inworp. van Wissen met een snelle inworp. Tarantowicz geeft de bal voor. Kurmanowski rent richting de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 6:0

44e minuut.
Bannikov is nu in balbezit. Bannikov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kurmanowski de bal onder controle te krijgen. Lewy is nu in balbezit. Lewy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 23%, Doz 77%.
KLOLEV FC - Doz 6:0

48e minuut.
Baranowski passt de bal met de wreef. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz geeft een hoge lob. Daar is Kurmanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Onischenko niet meer kan verder spelen. Targonskiy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kovgan controleert de bal met de borst. Baranowski rent richting de bal. Baranowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurmanowski de bal. Kurmanowski haalt uit met een fantastische trap. Targonskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Targonskiy trapt de bal weg van het doel. Baranowski kopt de bal weg. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Targonskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Bannikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 7:0

64e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Kurmanowski is nu in balbezit. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Targonskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 8:0

68e minuut.
Gołosz is nu in balbezit. Gołosz speelt de bal door. Kurmanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ... Targonskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 9:0

70e minuut.
Baranowski met een snelle inworp. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz geeft een hoge lob. Kurmanowski springt en kopt de bal. Targonskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 10:0

74e minuut.
Dukhno met een sublieme pass. Voinarovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurmanowski onderschept slim de pass. Kurmanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kurmanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 11:0

79e minuut.
Rincón kopt de bal weg. Kurmanowski rent richting de bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Targonskiy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 12:0

81e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Baranowski de bal. Baranowski geeft de bal voor. Kurmanowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lewy is nu in balbezit. Lewy geeft een lange en hoge pass. Gołosz rent richting de bal. Gołosz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kurmanowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLOLEV FC - Doz 13:0

88e minuut.
Bannikov probeert de bal aan de voet te houden. Dukhno speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Baranowski de bal onder controle te krijgen. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLOLEV FC 9%, Doz 91%.
KLOLEV FC - Doz 13:0