Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shenhuaFC 浪子不回头
Normal Tactiek 浪子-A
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Sisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisi geeft de bal voor. Daar is Kezhen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawei haalt uit met een fantastische trap. Changping bokst de bal weg.

5e minuut.
Lixin probeert naar een medespeler te passen. Sisi controleert de bal met de borst. Aifu is nu in balbezit. Sisi verovert de bal door een tackle van achteren. Sisi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hongyu geeft een hoge lob. Sisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lixin krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sisi met een sublieme pass. Hongyuan is nu in balbezit. Hongyuan geeft de bal voor. Hongyu rent richting de bal. Hongyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sisi is nu in balbezit. Qiangde rent richting de bal. Tieren maakt een afschuwelijke overtreding. Tieren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Daiping met een snelle inworp. Hongyu rent richting de bal. Hongyu met een sublieme pass. Daiping heeft problemen om de bal te vangen. Daiping geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Aifu passt de bal met de wreef. Hongyuan rent richting de bal. Hongyuan probeert naar een medespeler te passen. Dawei heeft problemen om de bal te vangen. Dawei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - 浪子不回头 0:1

29e minuut.
Yuanzhang is nu in balbezit. Hongyu verovert de bal door een tackle van achteren. Kezhen begaat een overtreding. Kezhen krijgt een gele kaart. Hongyu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hongyu kan niet meer verder spelen. Luwei komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Luwei probeert naar een medespeler te passen. Dawei rent richting de bal. Dawei passt de bal in één keer door. Hongyuan is nu in balbezit. Hongyuan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Changping speelt de bal door. Daiping kopt de bal weg. Dawei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Sisi met een snelle inworp. Lixin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyuan onderschept slim de pass. Hongyuan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Sisi de bal. Hongyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyuan passt de bal in één keer door. Dawei is nu in balbezit. Dawei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shenhuaFC 78%, 浪子不回头 22%.
shenhuaFC - 浪子不回头 0:1

51e minuut.
Hongyuan geeft een lange en hoge pass. Daar is Jueyuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luwei rent richting de bal. Luwei schiet op doel. Changping werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - 浪子不回头 0:2

56e minuut.
Luwei is nu in balbezit. Kezhen is nu in balbezit. Luwei verovert de bal door een tackle van achteren. Dawei rent richting de bal. Dawei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sisi met een snelle inworp. Hongyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyuan geeft een hoge lob. Luwei rent richting de bal. Luwei haalt uit met een fantastische trap. Changping probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Pengpeng de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - 浪子不回头 0:3

67e minuut.
Jueyuan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sisi met de inworp. Hongyuan is nu in balbezit. Hongyuan geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sisi met een snelle inworp. Nanhui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kezhen rent richting de bal. Hongyuan onderschept slim de pass. Hongyuan haalt uit met een fantastische trap. Changping kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Guoxiang geeft de bal voor. Inworp. Yiming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aifu rent richting de bal. Aifu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kezhen probeert naar een medespeler te passen. Sisi geeft een lange en hoge pass. Pengpeng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dawei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - 浪子不回头 0:4

87e minuut.
Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Zhaojun is nu in balbezit. Zhaojun geeft de bal voor. Daiping is nu in balbezit. Daiping geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dawei is nu in balbezit. Dawei draait met de bal, schiet en ... Changping probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
shenhuaFC - 浪子不回头 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shenhuaFC 74%, 浪子不回头 26%.
shenhuaFC - 浪子不回头 0:5