Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-SAMBA Al Wahda
Attack Tactiek Bayern
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
32 gemiddelde waardering 31.5
adequate Schieten solid
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Salim geeft een hoge lob. Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bahjat kopt de bal weg. Roselló rent richting de bal. Roselló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 0:1

14e minuut.
Ra`d met een sublieme pass. Sayyid geeft een lange en hoge pass. Roselló rent richting de bal. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Svatý maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 0:2

16e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy onderschept slim de pass. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló schiet op doel. Svatý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 0:3

17e minuut.
Pozuelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ayoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayoğlu speelt de bal door. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Svatý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Svatý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 0:4

24e minuut.
Nefci met een sublieme pass. Roselló rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salim. Roselló raakt geblesseerd tijdens het duel. Ra`d komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fahmy trapt de bal weg. El-Padiari speelt de bal door. Ayoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ayoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pozuelo is nu in balbezit. Pozuelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
El Habend Foqui speelt de bal door. Krachunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachunov geeft de bal voor. Ayoğlu controleert de bal met de borst. Ayoğlu schiet op doel. Haytham bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 1:4

32e minuut.
Sayyid rent richting de bal. Sayyid passt de bal zonder na te denken. Roselló rent richting de bal. Roselló draait met de bal, schiet en ... Svatý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 1:5

33e minuut.
Rouissi rent richting de bal. Nefci speelt de bal door. Roselló bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Svatý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 1:6

34e minuut.
Sayyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu is nu in balbezit. Ra`d tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ra`d krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hardman speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rouissi stond buitenspel. Fahmy neemt vlug de vrije trap. Pozuelo is nu in balbezit. Pozuelo schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahjat onderschept slim de pass. Bahjat passt de bal met de wreef. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bahjat passt de bal met de wreef. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi passt de bal met de wreef. Roselló rent richting de bal. Roselló schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Adil de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-SAMBA 48%, Al Wahda 52%.
AL-SAMBA - Al Wahda 1:7

50e minuut.
Salim onderschept slim de pass. Nefci verovert de bal door een tackle van achteren. Nefci met een sublieme pass. Klungelig pakt Roselló de bal. Roselló haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchi rent richting de bal. Vecchi passt de bal zonder na te denken. El-Padiari is nu in balbezit. El-Padiari passt de bal met de wreef. Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pozuelo rent richting de bal. Pozuelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Adil is nu in balbezit. Sayyid verovert de bal door een tackle van achteren. Sayyid speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Adil kan de bal niet met de borst controleren. Adil geeft de bal voor. El-Padiari probeert de bal aan de voet te houden. Ayoğlu is nu in balbezit. Ayoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Krachunov de bal onder controle te krijgen. El-Padiari is nu in balbezit. El-Padiari geeft de bal voor. Pozuelo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 2:7

84e minuut.
El-Padiari verovert de bal door een tackle van achteren. El-Padiari speelt de bal door. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Ayoğlu is nu in balbezit. Ayoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AL-SAMBA - Al Wahda 3:7

85e minuut.
Klungelig pakt Rouissi de bal. Rouissi geeft een lange en hoge pass. El Habend Foqui probeert de bal aan de voet te houden. Roselló rent richting de bal. Roselló haalt uit met een fantastische trap. Svatý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-SAMBA 33%, Al Wahda 67%.
AL-SAMBA - Al Wahda 3:7