Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-13 13:29
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: F 1 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27351
F1 RedBull Infamous Guards
goodluck Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Pennisi met een sublieme pass. Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Masaganda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masaganda schiet op doel. De bal raakt de paal. Tumulak heeft problemen om de bal te vangen. Caligdong rent richting de bal. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Tumulak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 1:0

5e minuut.
Pastor controleert de bal met de borst. Pastor geeft een lange en hoge pass. Caligdong rent richting de bal. Caligdong draait met de bal, schiet en ... Daclan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 2:0

6e minuut.
Baybay heeft problemen om de bal te vangen. Baybay probeert naar een medespeler te passen. Garayblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. Daclan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tumulak met een harde bal richting middenveld. Daar is Baybay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennisi geeft een hoge lob. Caligdong springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Masaganda is nu in balbezit. Daclan met een sublieme pass. Pennisi kopt de bal weg. Calayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Calayag draait met de bal, schiet en ... Daclan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caligdong rent richting de bal. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Daclan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Calayag de bal. Calayag geeft een lange en hoge pass. Caligdong rent richting de bal. Caligdong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tumulak kopt de bal weg. Daar is Garayblas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calayag geeft een hoge lob. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong schiet op doel. Daclan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unabia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennisi rent richting de bal. Pennisi geeft een hoge lob. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen. Daclan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pennisi onderschept slim de pass. Pennisi geeft de bal voor. Masaganda rent richting de bal. Masaganda draait met de bal, schiet en ... Daclan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 3:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unabia met een snelle inworp. Pennisi is nu in balbezit. Pennisi geeft de bal voor. Masaganda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 4:0

24e minuut.
Bagaman geeft een hoge lob. Olalia heeft problemen om de bal te vangen. Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia schiet op doel. Daclan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bayquin is nu in balbezit. Unabia geeft een lange en hoge pass. Bayquin probeert de bal aan de voet te houden. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 5:0

29e minuut.
Garayblas rent richting de bal. Calayag verovert de bal door een tackle van achteren. Calayag probeert naar een medespeler te passen. Masaganda rent richting de bal. Masaganda draait met de bal, schiet en ... Daclan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 6:0

30e minuut.
Duco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met een snelle inworp. Caligdong rent richting de bal. Caligdong schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lualhati geeft een lange en hoge pass. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong probeert naar een medespeler te passen. Unabia geeft een lange en hoge pass. Masaganda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pennisi speelt de bal door. Daar is Unabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unabia geeft een hoge lob. Calayag rent richting de bal. Calayag geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daclan met een harde bal richting middenveld. Unabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Unabia geeft een hoge lob. Daclan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Unabia met de inworp. Pennisi rent richting de bal. Calayag is nu in balbezit. Calayag geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Calayag verovert de bal door een tackle van achteren. Calayag geeft een lange en hoge pass. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong schiet op doel. Daclan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F1 RedBull 23%, Infamous Guards 77%.
F1 RedBull - Infamous Guards 7:0

46e minuut.
Baybay passt de bal in één keer door. Gannod rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastor. Pastor krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Unabia passt de bal zonder na te denken. Calayag is nu in balbezit. Calayag geeft de bal voor. Masaganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tumulak kopt de bal weg. Unabia speelt de bal door. Masaganda heeft problemen om de bal te vangen. Calayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Calayag speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Tumulak de bal. Masaganda rent richting de bal. Masaganda haalt uit met een fantastische trap. Caligdong probeert de bal aan de voet te houden. Daclan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 8:0

60e minuut.
Magpale geeft de bal voor. Klungelig pakt Amulong de bal. Unabia geeft een hoge lob. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Daclan speelt de bal door. Unabia kopt de bal weg. Calayag probeert naar een medespeler te passen. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 9:0

67e minuut.
Magpale geeft de bal voor. Duco is nu in balbezit. Duco geeft de bal voor. Daar is Unabia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Unabia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daclan trapt de bal weg. Pennisi kopt de bal weg. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pastor neemt de hoekschop. Caligdong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Unabia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennisi is nu in balbezit. Pennisi geeft een hoge lob. Masaganda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 10:0

73e minuut.
Caligdong is nu in balbezit. Caligdong passt de bal in één keer door. Garayblas probeert naar een medespeler te passen. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daclan met een harde bal richting middenveld. Pennisi rent richting de bal. Pennisi passt de bal in één keer door. Calayag geeft de bal voor. Masaganda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 11:0

77e minuut.
Pennisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennisi geeft de bal voor. Klungelig pakt Olalia de bal. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 12:0

77e minuut.
Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Calayag is nu in balbezit. Lao maakt een afschuwelijke overtreding. Lao krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennisi geeft de bal voor. Caligdong probeert de bal met de borst te controleren. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Daclan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masaganda rent richting de bal. Masaganda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 13:0

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Daclan niet meer kan verder spelen. Dumlao komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dumlao maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Pennisi de bal. Pennisi met een sublieme pass. Unabia rent richting de bal. Unabia geeft een hoge lob. Dumlao bokst de bal weg. Caligdong rent richting de bal. Caligdong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F1 RedBull - Infamous Guards 14:0

86e minuut.
Duco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met een snelle inworp. Klungelig pakt Calayag de bal. Calayag geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dumlao probeert naar een medespeler te passen. Pennisi geeft een lange en hoge pass. Tumulak kopt de bal weg. Daar is Calayag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calayag geeft de bal voor. Dumlao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F1 RedBull 22%, Infamous Guards 78%.
F1 RedBull - Infamous Guards 14:0