Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Bursts Royal CLub Falcons
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
AL Omer rent richting de bal. El Hamdan begaat een overtreding. AL Omer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uthman met een snel genomen vrije trap. Daar is El Hamdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir rent richting de bal. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi schiet op doel. Teymourian probeert de bal aan de voet te houden. Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Abdu Fahir kopt de bal weg. Daar is Al Falahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Kas rent richting de bal. Al Kas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 0:1

22e minuut.
Metsu rent richting de bal. Al Tayani verovert de bal door een tackle van achteren. Al Tayani probeert naar een medespeler te passen. Al Kas rent richting de bal. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 0:2

25e minuut.
Al Nard rent richting de bal. Metsu is nu in balbezit. Met opzet legt Al Tayani zijn tegenspeler op de grond. Al Tayani krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Al Nard passt de bal in één keer door. Msarri geeft de bal voor. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 1:2

30e minuut.
Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa geeft een hoge lob. Al Nard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 2:2

37e minuut.
Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Falahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kas verovert de bal door een tackle van achteren. Al Kas schiet op doel. bin Yaseen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Bursts 45%, Royal CLub Falcons 55%.
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 2:3

51e minuut.
Al Nard heeft problemen om de bal te vangen. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa passt de bal in één keer door. Al Kas bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Msarri is nu in balbezit. Msarri geeft de bal voor. bin Al Nard probeert de bal met de borst te controleren. AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Al Tayani is nu in balbezit. Al Tayani met een sublieme pass. Klungelig pakt Al Falahi de bal. Al Kas rent richting de bal. Al Kas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa begaat een overtreding. El Bdeir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Bdeir kan niet meer verder spelen. Al Minhali komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Bursts 47%, Royal CLub Falcons 53%.
Al Ain Bursts - Royal CLub Falcons 2:3