Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegantes Con Amor fc straff
Normal Tactiek capitanes 442
40% Balbezit 60%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 67
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 50.6
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Cole is nu in balbezit. Cole passt de bal met de wreef. Luppino rent richting de bal. Luppino kan de bal niet met de borst controleren. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Doeltrap. Sierra met een harde bal richting middenveld. Ursino kopt de bal weg. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Moya geeft de bal voor. Inworp. Möring met een snelle inworp. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Möring geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luppino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sierra met een harde bal richting middenveld. Möring kopt de bal weg. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:1

5e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Sierra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:2

7e minuut.
Daar is Luppino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaca is nu in balbezit. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Canaca met een sublieme pass. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Sierra trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Möring de bal onder controle te krijgen. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Montero met de inworp. Ursino rent richting de bal. Ursino passt de bal zonder na te denken. Cole rent richting de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Montero met een snelle inworp. Ursino is nu in balbezit. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Möring rent richting de bal. Möring draait met de bal, schiet en ... Sierra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:3

12e minuut.
Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring geeft een lange en hoge pass. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Möring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino geeft een hoge lob. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:4

15e minuut.
Möring rent richting de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino probeert naar een medespeler te passen. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Cole haalt uit met een fantastische trap. Sierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:5

16e minuut.
Verdi is nu in balbezit. Verdi probeert naar een medespeler te passen. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sklenka geeft een lange en hoge pass. Moya kan de bal niet met de borst controleren. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:6

20e minuut.
Cole passt de bal zonder na te denken. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal in één keer door. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Moya met een sublieme pass. Möring bereikt de bal nog maar net als eerste. Möring met een sublieme pass. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra bokst de bal weg.

23e minuut.
Möring geeft een hoge lob. Burtón probeert de bal aan de voet te houden. Cole kopt de bal weg. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Verdi rent richting de bal. Verdi passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel. Moya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sierra speelt de bal door. Ursino kopt de bal weg. Luppino is nu in balbezit. Klungelig pakt Cole de bal. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Canaca geeft een hoge lob. Möring rent richting de bal. Möring passt de bal in één keer door. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:7

28e minuut.
Armijo passt de bal zonder na te denken. Möring rent richting de bal. Möring geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cole de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sierra trapt de bal weg. Andruchów geeft een hoge lob. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Burtón geeft de bal voor. Möring kopt de bal weg. Luppino met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moya geeft de bal voor. Möring kopt de bal weg. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cole is nu in balbezit. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino passt de bal in één keer door. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:8

38e minuut.
Armijo met een sublieme pass. Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos geeft een lange en hoge pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Montero met de inworp. Ursino rent richting de bal. Ursino probeert naar een medespeler te passen. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra bokst de bal weg. Klungelig pakt Riquelme de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:9

40e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal met de wreef. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:10

42e minuut.
Möring is nu in balbezit. Möring geeft een lange en hoge pass. Luppino rent richting de bal. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:11

44e minuut.
Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero speelt de bal door. Möring probeert naar een medespeler te passen. Luppino is nu in balbezit. Luppino schiet op doel. Sierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Sierra met een sublieme pass. Montero kopt de bal weg. Daar is Canaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantes Con Amor 95%, fc straff 5%.
Elegantes Con Amor - fc straff 0:11

46e minuut.
Vlădulescu komt het veld opgelopen. Horvat komt het veld opgelopen. Chauveau komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Luppino passt de bal in één keer door. Montero is nu in balbezit. Warner onderschept slim de pass. Luppino verovert de bal door een tackle van achteren. Luppino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Luppino geeft een hoge lob. Cole kopt de bal weg. Moya controleert de bal met de borst. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra bokst de bal weg. Klungelig pakt Riquelme de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:12

52e minuut.
Montero kopt de bal weg. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Sierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:13

59e minuut.
Daar is Canaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burtón bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtón passt de bal met de wreef. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:14

63e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal in één keer door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Sierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:15

65e minuut.
Verdi passt de bal met de wreef. Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Verdi speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:16

66e minuut.
Canaca met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole passt de bal in één keer door. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Cole de bal. Cole schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Luppino is nu in balbezit. Cole rent richting de bal. Luppino rent richting de bal. Luppino schiet op doel. Sierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:17

76e minuut.
Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. Luppino heeft problemen om de bal te vangen. Luppino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlădulescu speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Moya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vlădulescu passt de bal zonder na te denken. Burtón rent richting de bal. Cole rent richting de bal. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Armijo met een sublieme pass. Verdi met een sublieme pass. Möring rent richting de bal. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:18

84e minuut.
Vlădulescu met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Luppino is nu in balbezit. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Sierra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:19

85e minuut.
Cole onderschept slim de pass. Cole passt de bal in één keer door. Montero met een sublieme pass. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ... Sierra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:20

87e minuut.
Cole onderschept slim de pass. Cole passt de bal zonder na te denken. Verdi probeert naar een medespeler te passen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Verdi kopt de bal weg. Klungelig pakt Luppino de bal. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Con Amor - fc straff 0:21

89e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riquelme de bal onder controle te krijgen. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantes Con Amor 92%, fc straff 8%.
Elegantes Con Amor - fc straff 0:21