Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Kozy Avangard Gepardy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Dubynin is nu in balbezit. Dubynin geeft een lange en hoge pass. Ostapenko kopt de bal weg. Eremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremenko passt de bal met de wreef. Bezdolniy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jaksybekov met een sublieme pass. Gabdullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabdullin met een sublieme pass. Voskoboynikov is nu in balbezit. Voskoboynikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gabdullin onderschept slim de pass. Gabdullin speelt de bal door. Mirzhanov heeft problemen om de bal te vangen. Voskoboynikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Voskoboynikov haalt uit met een fantastische trap. Shakshakbaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mataganov probeert naar een medespeler te passen. Eremenko is nu in balbezit. Eremenko passt de bal met de wreef. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Romanov heeft problemen om de bal te vangen. Romanov geeft de bal voor. Daar is Baigereev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabdullin is nu in balbezit. Gabdullin schiet op doel. Shakshakbaev bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Kozy 54%, Avangard Gepardy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Kozy - Avangard Gepardy 0:0

48e minuut.
Baigereev speelt de bal door. Zhunisbekov rent richting de bal. Eremenko rent richting de bal. Zhunisbekov is nu in balbezit. Zhunisbekov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sultanov is nu in balbezit. Voskoboynikov onderschept slim de pass. Voskoboynikov passt de bal in één keer door. Gabdullin heeft problemen om de bal te vangen. Gabdullin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sultanov heeft problemen om de bal te vangen. Abugaliev kopt de bal weg. Mirzhanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Voskoboynikov is nu in balbezit. Voskoboynikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kazhegeldin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nurgaliev komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Eremenko verovert de bal door een tackle van achteren. Eremenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Dubynin de bal. Zhunisbekov is nu in balbezit. Zhunisbekov schiet op doel. Bezdolniy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Kozy 55%, Avangard Gepardy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Kozy - Avangard Gepardy 0:0