Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia U21 New Zealand U21
v2 Tactiek 532*
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
37.4 gemiddelde waardering 40.8
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen solid


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patterson met een snelle inworp. Irizarry geeft de bal voor. Burton is nu in balbezit. Burton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cliff kopt de bal weg. Lynch rent richting de bal. Lynch passt de bal zonder na te denken. Perry is nu in balbezit. Perry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lynch met een sublieme pass. Villafane heeft problemen om de bal te vangen. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - New Zealand U21 0:1

43e minuut.
Mirco met een sublieme pass. Jeffs is nu in balbezit. Jeffs passt de bal met de wreef. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Maloney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 54%, New Zealand U21 46%.
Australia U21 - New Zealand U21 0:1

46e minuut.
Scuderi komt het veld opgelopen. Mitchell komt het veld opgelopen. Plesa komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Perry geeft een hoge lob. Plesa speelt de bal door. Jeffs kopt de bal weg. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ... Plesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Woodhams komt het veld opgelopen. Haddleton komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Burton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Wharehinga met een sublieme pass. Woodhams kopt de bal weg. Papaluca probeert de bal aan de voet te houden. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - New Zealand U21 0:2

74e minuut.
Daar is Jeffs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves passt de bal zonder na te denken. Lynch is nu in balbezit. Lynch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Villafane met een harde bal richting middenveld. Haddleton kopt de bal weg. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Plesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mirco is nu in balbezit. Jeffs onderschept slim de pass. Jeffs speelt de bal door. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... Plesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Woodhams geeft een lange en hoge pass. Daar is Papaluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lynch rent richting de bal. Lynch draait met de bal, schiet en ... Plesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - New Zealand U21 0:3

89e minuut.
Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal onderschept slim de pass. Viertal geeft een hoge lob. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Australia U21 - New Zealand U21 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia U21 67%, New Zealand U21 33%.
Australia U21 - New Zealand U21 0:4