Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-24 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade de Marrakech
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9480
Al Maghrib Tūnis
Maroko 2 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 63.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Jabiri speelt de bal door. Ait Lahcen met een sublieme pass. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid draait met de bal, schiet en ... Benabdellah probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani passt de bal zonder na te denken. Jabiri speelt de bal door. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani probeert naar een medespeler te passen. Belbajid rent richting de bal. Belbajid schiet op doel. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zâalani speelt de bal door. Jabiri rent richting de bal. Jabiri geeft een lange en hoge pass. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid draait met de bal, schiet en ... Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mtimet rent richting de bal. Gokhan rent richting de bal. Jamali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gokhan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gokhan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Tūnis 0:1

19e minuut.
Hathazari speelt de bal door. Rozin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jabiri. Jabiri krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mtimet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Assaidi neemt vlug de vrije trap. Mahimar kopt de bal weg. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mahimar is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jalmasani zal de hoekschop nemen. Belbajid springt en kopt de bal. Benabdellah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Maghrib - Tūnis 1:1

38e minuut.
Jabiri passt de bal met de wreef. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar passt de bal in één keer door. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Senoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Senoussi geeft een hoge lob. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri geeft een hoge lob. Mahimar krijgt zijn hoofd ertegen. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 49%, Tūnis 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Maghrib - Tūnis 1:1

48e minuut.
Assaidi passt de bal in één keer door. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri passt de bal zonder na te denken. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar schiet op doel. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Senoussi probeert naar een medespeler te passen. Gokhan is nu in balbezit. Ait Lahcen onderschept slim de pass. Ait Lahcen geeft een lange en hoge pass. Belbajid maakt een snoekduik en kopt de bal. Benabdellah bokst de bal weg.

56e minuut.
Chakir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jabiri geeft een lange en hoge pass. Belbajid is nu in balbezit. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Benabdellah trapt de bal weg van het doel. Mtimet kopt de bal weg. Ait Lahcen rent richting de bal. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi draait met de bal, schiet en ... Fadlaoui bokst de bal weg.

63e minuut.
Jalmasani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meuni. Jalmasani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ait Lahcen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belbajid maakt een snoekduik en kopt de bal. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri passt de bal zonder na te denken. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Tūnis 2:1

69e minuut.
Mahimar kopt de bal weg. Belbajid rent richting de bal. Thabet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thabet krijgt een gele kaart. Belbajid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Arabi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Selmi heeft problemen om de bal te vangen. Ait Lahcen is nu in balbezit. Selmi maakt een afschuwelijke overtreding. Selmi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ait Lahcen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalmasani geeft een hoge lob. Belbajid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Tūnis 3:1

75e minuut.
El Arabi is nu in balbezit. El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Tūnis 4:1

78e minuut.
Senoussi rent richting de bal. Ait Lahcen verovert de bal door een tackle van achteren. Ait Lahcen geeft de bal voor. Belbajid rent richting de bal. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hathazari is nu in balbezit. Hathazari passt de bal zonder na te denken. Mtimet rent richting de bal. Mtimet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Maghrib - Tūnis 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Maghrib 34%, Tūnis 66%.
Al Maghrib - Tūnis 4:2