Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-21 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7118
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 62.8
redelijk Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kolonja passt de bal in één keer door. Čeliković rent richting de bal. Čeliković probeert naar een medespeler te passen. Jähnig is nu in balbezit. Jähnig draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Daar is Barbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uram met de inworp. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Mirović bokst de bal weg. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

16e minuut.
Salacz is nu in balbezit. Salacz passt de bal zonder na te denken. Jähnig is nu in balbezit. Uram onderschept slim de pass. Uram schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Uram kopt de bal weg. Binički rent richting de bal. Binički speelt de bal door. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bucşaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucşaru schiet op doel. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jähnig rent richting de bal. Bucşaru onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:1

19e minuut.
Jähnig speelt de bal door. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić probeert naar een medespeler te passen. Jähnig rent richting de bal. Jähnig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kłos rent richting de bal. Kłos geeft de bal voor. Plavčić kopt de bal weg. Uram is nu in balbezit. Uram schiet op doel. Švorinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Uram haalt uit met een fantastische trap. Švorinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mirović speelt de bal door. Plavčić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uram de bal. Binički is nu in balbezit. Binički schiet op doel. Švorinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Binički is nu in balbezit. Binički haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:2

33e minuut.
Radonjić geeft de bal voor. Inworp. Jähnig met een snelle inworp. Binički is nu in balbezit. Binički schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Binički is nu in balbezit. Binički speelt de bal door. Klungelig pakt Bucşaru de bal. Bucşaru draait met de bal, schiet en ... Švorinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barbić is nu in balbezit. Daar is Barbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbić speelt de bal door. Jähnig bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähnig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mirović rent richting de bal. Kłos rent richting de bal. Mirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos is nu in balbezit. Barbić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

44e minuut.
Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kłos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Volenszki is nu in balbezit. Volenszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 51%, Anaheim Mighty Ducks 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jähnig met een snelle inworp. Uram is nu in balbezit. Uram haalt uit met een fantastische trap. Švorinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barbić met een sublieme pass. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonja heeft problemen om de bal te vangen. Kolonja schiet op doel. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2

58e minuut.
Jähnig verovert de bal door een tackle van achteren. Binički verovert de bal door een tackle van achteren. Binički speelt de bal door. Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Uram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Uram haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Uram bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähnig verovert de bal door een tackle van achteren. Uram verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Uram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uram haalt uit met een fantastische trap. Švorinić bokst de bal weg. Jähnig geeft een lange en hoge pass. Barbić rent richting de bal. Barbić draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 39%, Anaheim Mighty Ducks 61%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:2