Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia USA
USA_15_10 Tactiek cio-pcu
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
83.7 gemiddelde waardering 75.6
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
briljant Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Inworp. Oppizi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covey speelt de bal door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Picarelli passt de bal zonder na te denken. Pileci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shump. Pileci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Klungelig pakt Trasino de bal. Feltrino met een sublieme pass. Nixon is nu in balbezit. Nixon geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Giuffrida probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lofton rent richting de bal. Lofton speelt de bal door. Cassarini is nu in balbezit. Pendleton onderschept slim de pass. Pendleton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - USA 0:1

23e minuut.
Musso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meck. Musso raakt geblesseerd tijdens het duel. Musso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avesti springt en kopt de bal. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Picarelli rent richting de bal. Picarelli passt de bal met de wreef. Avesti is nu in balbezit. Avesti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia - USA 1:1

32e minuut.
Pendleton passt de bal zonder na te denken. Nixon is nu in balbezit. Nixon passt de bal in één keer door. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Giuffrida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kamler onderschept slim de pass. Picarelli is nu in balbezit. Kamler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamler krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Oppizi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisciotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisciotta passt de bal met de wreef. Avesti is nu in balbezit. Avesti haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shump is nu in balbezit. Picarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Avesti rent richting de bal. Avesti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - USA 2:1

42e minuut.
Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo met een sublieme pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton springt en kopt de bal. Giuffrida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 51%, USA 49%.
Italia - USA 2:1

55e minuut.
Musso is nu in balbezit. Musso geeft een lange en hoge pass. Picarelli rent richting de bal. Pileci rent richting de bal. Pileci schiet op doel. Branch bokst de bal weg.

60e minuut.
Lofton geeft een lange en hoge pass. Pendleton probeert de bal met de borst te controleren. Cassarini begaat een overtreding. Cassarini krijgt een gele kaart. Pendleton raakt geblesseerd tijdens het duel. Pelucchini komt het veld opgelopen. Zamperetti komt het veld opgelopen. Nixon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pendleton springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wingert rent richting de bal. Wingert passt de bal in één keer door. Lofton heeft problemen om de bal te vangen. Lofton geeft een hoge lob. Pendleton springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pelucchini rent richting de bal. Bobo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pelucchini raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pelucchini neemt zijn aanloop. Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - USA 3:1

70e minuut.
Musso met de inworp. Pisciotta speelt de bal door. Picarelli heeft problemen om de bal te vangen. Picarelli geeft een hoge lob. Zamperetti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Feltrino met een sublieme pass. Shump is nu in balbezit. Shump geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cleveland passt de bal zonder na te denken. Lofton bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofton passt de bal in één keer door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Musso rent richting de bal. Musso passt de bal zonder na te denken. Pelucchini is nu in balbezit. Pelucchini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bobo geeft een hoge lob. Cleveland probeert de bal met de borst te controleren. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - USA 3:2

87e minuut.
Nixon passt de bal met de wreef. Oppizi verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Giuffrida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Zamperetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Covey onderschept slim de pass. Covey met een sublieme pass. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Giuffrida bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 48%, USA 52%.
Italia - USA 3:2