Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA Schweiz
cio-pcu Tactiek DDay
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
74.6 gemiddelde waardering 82.1
excellent Schieten incredible
formidable Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


6e minuut.
Zollinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mini rent richting de bal. Mini probeert naar een medespeler te passen. Sauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauser draait met de bal, schiet en ... Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sereinig neemt de hoekschop. Bobo probeert de bal met de borst te controleren. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler is nu in balbezit. Roy onderschept slim de pass. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Schweiz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 57%, Schweiz 43%.
USA - Schweiz 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sereinig met de inworp. Mini rent richting de bal. Mini geeft een hoge lob. Sauser krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Covey onderschept slim de pass. Covey geeft een lange en hoge pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Burkhardt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Schweiz 1:1

57e minuut.
Sereinig met een snelle inworp. Mini rent richting de bal. Mini geeft de bal voor. Sauser krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rüfenacht komt het veld opgelopen. Montandon komt het veld opgelopen. Tarzan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zollinger kan de bal niet met de borst controleren. Zollinger passt de bal met de wreef. Montandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht schiet op doel. Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Wicky geeft een lange en hoge pass. Rüfenacht kopt de bal weg. Tarzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarzan draait met de bal, schiet en ... Obrzut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Schweiz 1:2

72e minuut.
Rüfenacht passt de bal met de wreef. Zollinger met een sublieme pass. Montandon rent richting de bal. Montandon schiet op doel. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Schweiz 1:3

74e minuut.
Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger passt de bal in één keer door. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Obrzut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht geeft een hoge lob. Montandon rent richting de bal. Montandon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Schweiz 1:4

77e minuut.
Covey onderschept slim de pass. Covey probeert naar een medespeler te passen. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft de bal voor. Bähler kopt de bal weg. Burkhardt bokst de bal weg.

85e minuut.
Kamler verovert de bal door een tackle van achteren. Montandon rent richting de bal. Meck maakt een afschuwelijke overtreding. Meck krijgt een gele kaart. Montandon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sereinig komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 59%, Schweiz 41%.
USA - Schweiz 1:4