Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuba Nederland
Testing-AD Tactiek Lange Lummel
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
74.6 gemiddelde waardering 80.5
outstanding Schieten incredible
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Timmer passt de bal in één keer door. Daar is Hari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho met een sublieme pass. Hari geeft de bal voor. Drenthe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Morejón passt de bal in één keer door. Balmaseda is nu in balbezit. Balmaseda met een sublieme pass. Daar is Duménigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Fortgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Duménigo stond buitenspel. Bosman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hari kopt de bal weg. Drenthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Drenthe haalt uit met een fantastische trap. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - Nederland 0:1

29e minuut.
Duménigo rent richting de bal. de Bie is nu in balbezit. Duménigo onderschept slim de pass. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Fortgens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuba - Nederland 1:1

31e minuut.
Duménigo speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesen. Giesen krijgt een gele kaart. Morejón raakt geblesseerd tijdens het duel. Marichal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duménigo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marichal controleert de bal met de borst. Timmer geeft de bal voor. Klungelig pakt De la Cruz de bal. Busscher is nu in balbezit. Busscher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Timmer geeft de bal voor. Drenthe kopt de bal weg. Klungelig pakt Hari de bal. Hari geeft de bal voor. Busscher maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 59%, Nederland 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuba - Nederland 1:1

49e minuut.
Camacho geeft een lange en hoge pass. Morejón rent richting de bal. Bosman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bosman krijgt een gele kaart. Morejón raakt geblesseerd tijdens het duel. Duménigo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - Nederland 2:1

55e minuut.
Camacho met een snelle inworp. Quiroz geeft de bal voor. de Bie rent richting de bal. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Posada rent richting de bal. Busscher verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Busscher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Busscher neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Oliver bokst de bal weg.

60e minuut.
Buitenspel voor Drenthe. Goede buitenspelval van de verdediging. Cruz komt het veld opgelopen. Korteschiel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Posada passt de bal in één keer door. Hari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arce. Hari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hari kan niet meer verder spelen. Bogarde komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosman rent richting de bal. Balmaseda begaat een overtreding. Balmaseda krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beatón komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cruz met de inworp. Marichal speelt de bal door. van Zaanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
van Zaanen is nu in balbezit. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Balmaseda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaseda haalt uit met een fantastische trap. Fortgens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - Nederland 3:1

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Busscher stond buitenspel. Salazar komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cruz passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar speelt de bal door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Gruisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruisen geeft een lange en hoge pass. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel draait met de bal, schiet en ... Oliver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - Nederland 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 52%, Nederland 48%.
Cuba - Nederland 3:2