Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika Argentina
revenge Tactiek Para luli, Amén
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
81.1 gemiddelde waardering 80.2
outstanding Schieten formidable
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Humpolec met een sublieme pass. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crexell krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Humpolec krijgt zijn hoofd ertegen. Lokman met een sublieme pass. Mazino kopt de bal weg. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano draait met de bal, schiet en ... Svatyňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Grznár passt de bal zonder na te denken. Gočár is nu in balbezit. Gočár passt de bal zonder na te denken. Šíranec is nu in balbezit. Šíranec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Janíček geeft de bal voor. Šíranec is nu in balbezit. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šíranec haalt uit met een fantastische trap. Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Belloc geeft een hoge lob. Crexell is nu in balbezit. Štverák begaat een overtreding. Štverák krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Arroupe probeert naar een medespeler te passen. Panarisi speelt de bal door. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Svatyňa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 41%, Argentina 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Česká republika - Argentina 0:0

56e minuut.
Humpolec rent richting de bal. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino begaat een overtreding. Mazino krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramallo komt het veld opgelopen. Belloso komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Forchetti rent richting de bal. Osika legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forchetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romportl komt het veld opgelopen. Fedák komt het veld opgelopen. Rosa komt het veld opgelopen. Crexell neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - Argentina 0:1

72e minuut.
Klungelig pakt Humpolec de bal. Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec rent richting de bal. Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedák schiet op doel. Lokman bokst de bal weg.

85e minuut.
Crexell is nu in balbezit. Štverák verovert de bal door een tackle van achteren. Štverák geeft een hoge lob. Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedák schiet op doel. Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 45%, Argentina 55%.
Česká republika - Argentina 0:1