Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország Argentina
Gold5122J Tactiek Para luli, Amén
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
79 gemiddelde waardering 82.1
incredible Schieten incredible
outstanding Passen incredible
magical Verdedigen brilliant


1e minuut.
Novák passt de bal zonder na te denken. Lilik is nu in balbezit. Lilik geeft de bal voor. Lénárt rent richting de bal. Lénárt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Argentina 1:0

2e minuut.
Miano kopt de bal weg. Nádor met een sublieme pass. Dimák kopt de bal weg. Lénárt rent richting de bal. Lénárt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Iglódi speelt de bal door. Dimák is nu in balbezit. Dimák passt de bal zonder na te denken. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Panarisi heeft problemen om de bal te vangen. Panarisi met een sublieme pass. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano schiet op doel. Nádor bokst de bal weg.

20e minuut.
Kapoli geeft een lange en hoge pass. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák geeft de bal voor. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt schiet op doel. Frances probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mazino rent richting de bal. Mazino probeert naar een medespeler te passen. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo geeft de bal voor. Farías maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Inworp. Novák met een snelle inworp. Cazenave probeert naar een medespeler te passen. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kapoli met een sublieme pass. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt verovert de bal door een tackle van achteren. Lénárt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 44%, Argentina 56%.
Magyarország - Argentina 1:0

49e minuut.
Andorka geeft een hoge lob. Cólzera speelt de bal door. Mainardi rent richting de bal. Sáfár onderschept slim de pass. Sáfár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ramallo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crexell komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Crexell kopt de bal weg. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dimák krijgt een gele kaart. Ramallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Városi komt het veld opgelopen. Forchetti komt het veld opgelopen. Szinetár komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Városi onderschept slim de pass. Városi geeft een hoge lob. Lénárt kopt de bal weg. Szinetár rent richting de bal. Szinetár draait met de bal, schiet en ... Frances bokst de bal weg.

66e minuut.
Cólzera verovert de bal door een tackle van achteren. Cólzera probeert naar een medespeler te passen. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Nádor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klausz is nu in balbezit. Klausz geeft de bal voor. Szinetár kopt de bal weg. Lénárt rent richting de bal. Lénárt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Városi onderschept slim de pass. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák geeft de bal voor. Szinetár rent richting de bal. Szinetár schiet op doel. Frances probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Panarisi probeert naar een medespeler te passen. Mazino speelt de bal door. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti geeft een hoge lob. Ramallo maakt een snoekduik en kopt de bal. Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Városi probeert naar een medespeler te passen. Dimák met een sublieme pass. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt haalt uit met een fantastische trap. Frances maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Andorka is nu in balbezit. Crexell onderschept slim de pass. Lilik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lilik krijgt een gele kaart. Crexell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramallo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nádor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cazenave geeft een hoge lob. Novák is nu in balbezit. Ramallo onderschept slim de pass. Daar is Ramallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramallo haalt uit met een fantastische trap. Nádor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magyarország - Argentina 1:1

86e minuut.
Crexell passt de bal met de wreef. Panarisi is nu in balbezit. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szinetár rent richting de bal. Szinetár haalt uit met een fantastische trap. Frances kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Panarisi geeft een lange en hoge pass. Andorka kopt de bal weg. Mazino geeft een hoge lob. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo draait met de bal, schiet en ... Nádor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 43%, Argentina 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magyarország - Argentina 1:1