Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Sénégal
SEN TW 442fjt2 Tactiek BIO433
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
74.1 gemiddelde waardering 64.9
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Solner speelt de bal door. Kuffner met een sublieme pass. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel schiet op doel. Boissy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Sénégal 1:0

15e minuut.
Erdinger passt de bal in één keer door. Solner heeft problemen om de bal te vangen. Solner passt de bal met de wreef. Wrobel rent richting de bal. Wrobel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wrobel rent richting de bal. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel is nu in balbezit. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner speelt de bal door. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel. Boissy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wrobel is nu in balbezit. Wrobel draait met de bal, schiet en ... Boissy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Sénégal 2:0

33e minuut.
Solner kopt de bal weg. Wrobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrobel geeft de bal voor. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ... Boissy bokst de bal weg.

45e minuut.
Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson passt de bal in één keer door. Solner is nu in balbezit. Solner geeft een hoge lob. Wrobel maakt een snoekduik en kopt de bal. Boissy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 35%, Sénégal 65%.
Deutschland - Sénégal 2:0

55e minuut.
N`Dione speelt de bal door. Märzke speelt de bal door. Solner rent richting de bal. Solner geeft de bal voor. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cerny komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jonson passt de bal in één keer door. Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner passt de bal in één keer door. Cerny rent richting de bal. Cerny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Sénégal 3:0

60e minuut.
Kömig onderschept slim de pass. Kömig geeft de bal voor. Cerny kopt de bal weg. Solner geeft een hoge lob. Kuffner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ehemba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märzke. Ehemba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferre komt het veld opgelopen. Samba Ba wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jonson met een sublieme pass. Solner bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner speelt de bal door. Cerny rent richting de bal. Cerny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sene-Absa komt het veld opgelopen. Sidibe komt het veld opgelopen. Haber komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gakou rent richting de bal. Vander onderschept slim de pass. Vander geeft de bal voor. Kuffner rent richting de bal. Kuffner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Sénégal 4:0

74e minuut.
Kötteritzsch komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione onderschept slim de pass. Daar is Haber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haber geeft een hoge lob. Kuffner springt en kopt de bal. Boissy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Erdinger verovert de bal door een tackle van achteren. Erdinger geeft de bal voor. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner onderschept slim de pass. Kuffner schiet op doel. Boissy bokst de bal weg.

78e minuut.
Cerny speelt de bal door. Haber is nu in balbezit. Haber speelt de bal door. Cerny is nu in balbezit. Cerny haalt uit met een fantastische trap. Boissy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Weißenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Weißenfeldt geeft een hoge lob. Cerny rent richting de bal. Cerny schiet op doel. Boissy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Sénégal 5:0

83e minuut.
Ferre is nu in balbezit. Ferre geeft een hoge lob. Vander heeft problemen om de bal te vangen. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa schiet op doel. Neupert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 36%, Sénégal 64%.
Deutschland - Sénégal 5:0