Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-01 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hong Kong Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8947
Hong Kong Ukraina
JK_4-4-2 Tactiek 5-3-2 Ext
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
65.8 gemiddelde waardering 72.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Naumov kopt de bal weg. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Sing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pidchenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Muntian komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Ukraina 0:1

17e minuut.
Skoba passt de bal met de wreef. Daar is Pidchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Chung rent richting de bal. Pidchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pidchenko schiet op doel. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Skoba de bal. Skoba passt de bal zonder na te denken. Yee Hung onderschept slim de pass. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Ukraina 0:2

27e minuut.
Inworp. Tchetin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skoba is nu in balbezit. Skoba geeft de bal voor. Naumov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bezotosni met een sublieme pass. Tiapushkin is nu in balbezit. Tiapushkin passt de bal met de wreef. Naumov rent richting de bal. Naumov schiet op doel. Kin Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Pidchenko speelt de bal door. Skoba rent richting de bal. Skoba geeft de bal voor. Daar is Tiapushkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiapushkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Altman verovert de bal door een tackle van achteren. Altman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sze Hong de bal. Naumov verovert de bal door een tackle van achteren. Naumov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 57%, Ukraina 43%.
Hong Kong - Ukraina 0:2

46e minuut.
Lucash komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Skoba met een snelle inworp. Muntian is nu in balbezit. Muntian geeft een hoge lob. Naumov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Skoba geeft een hoge lob. Pidchenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Naumov is nu in balbezit. Naumov draait met de bal, schiet en ... Kin Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Ukraina 0:3

54e minuut.
Leonov passt de bal met de wreef. Altman met een sublieme pass. Lucash probeert naar een medespeler te passen. Skoba heeft problemen om de bal te vangen. Skoba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chun Sing geeft de bal voor. Inworp. Lucash met de inworp. Muntian geeft de bal voor. Pidchenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Altman met de inworp. Lucash geeft een lange en hoge pass. Naumov rent richting de bal. Naumov haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Ukraina 0:4

65e minuut.
Tchetin passt de bal met de wreef. Skoba is nu in balbezit. Muntian probeert naar een medespeler te passen. Naumov rent richting de bal. Naumov draait met de bal, schiet en ... Kin Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Chun Sing onderschept slim de pass. Chun Sing speelt de bal door. Sze Wing probeert naar een medespeler te passen. To Kwan is nu in balbezit. To Kwan schiet op doel. Tofan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Muntian speelt de bal door. Skoba rent richting de bal. Skoba passt de bal zonder na te denken. Naumov is nu in balbezit. Naumov schiet op doel. Kin Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie probeert naar een medespeler te passen. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan draait met de bal, schiet en ... Tofan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong - Ukraina 1:4

89e minuut.
Sze Wing geeft een lange en hoge pass. Tofan met een sublieme pass. Wei Jie controleert de bal met de borst. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan schiet op doel. Tofan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong 57%, Ukraina 43%.
Hong Kong - Ukraina 1:4